Vragen van Flow #106

Vragen van Flow #106

En weer een nieuwe Flow vragen!

Welke kritiek raakte je het meest?
Pff, ik zou het eigenlijk niet weten wat me erg raakte. Zou ik het dan niet nu nog weten? Misschien dat ik altijd raar zou blijven? Ik heb heel wat kritiek gehad, maar nee, ik kan niet specifiek 1 ding opnoemen wat me altijd bij is gebleven.
Wat vind je van je uiterlijk?
Tsja, ik ben niet tevreden met mezelf. Op goede dagen vind ik mezelf maximaal een 5, op slechte dagen een 0. Dat zegt genoeg, denk ik.
Ben je aardig voor jezelf?
Jawel, redleijk. Ik weet redelijk goed mezelf te verwennen en dingen voor mezelf te kopen, omdat ik ‘het echt nodig heb’ of ‘omdat ik mijn doel behaald heb.’ Ik kan bijvoorbeeld heel gelukkig worden als ik van mezelf stiften mag kopen.
Zou je plastische chirurgie voor iets overwegen?
Jup, ik kan een heleboel dingen bedenken waar ik plastische chirurgie op zou willen laten plegen. Het is dat ik niet zo bwn van het snijden in een gezond lichaam en het geld niet heb, maar anders had ik het gedaan. Absoluut.
Welke film heb je minstens vijf keer gezien?
The Mortal Instruments: City of Bones heb ik minstens vijf keer gezien. Alleen al vier keer in de bioscoop. No shame, haha. Overigens heb ik hem nu al een paar jaar niet meer gekeken. Easy A en Mean Girls heb ik allebei ook minstens vijf keer gezien en inmiddels weet ik welke stukken ik over moet slaan, omdat ik ze stom vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge