Vragen van Flow #107

Vragen van Flow #107

Nieuwe week en vijf nieuwe vragen. Trouwens: dit is de laatste van dit jaar, want over 2 dagen is het alweer de laatste van dit jaar. Waar zijn al die dagen gebleven, mensen?

Vul je graag testjes in?
Ik ben dól op testjes. Ik vind die echt heerlijk om in te vullen. Programma’s die werken met vragen vind ik trouwens ook erg leuk. Als ik het antwoord weet, zit ik als een malle mee te brullen bij De slimste mens om het antwoord.
Hoe egocentrisch ben je?
Wel een beetje. Ik probeer om soms meer aan mezelf te denken, want dat doe ik in sommige situaties nog niet genoeg, terwijl ik het op andere momenten juist teveel doe. Ik probeer om niet te egocentrisch te zijn, want daar wordt niemand een leuker mens van, maar soms is het nodig, weet ik nu. Soms moet je jezelf leuk vinden en als anderen dat niet doen, dan is het jammer voor hen.
Op welke manier kom je het liefste tot rust?
Met een goed boek of als ik creatief bezig, soms met een audiobook aan. Vooral als ik even niet meer zoveel hoef en vooral mag. Dat vind ik altijd een erg bevrijdende gedachte.
Voel je je weleens buitengesloten?
Behoorlijk vaak. Ik voel me vrij snel gepasseerd, soms ook op momenten waarbij ik me niet zo zou moeten voelen. Dan fluistert het stemmetje in mijn hoofd: Zie je wel? Ze willen jou helemaal niet mee. Vaak onzin natuurlijk, maar negeer dat stemmetje maar eens. Het is nogal een hardnekkig ding soms.
Waar viel je op bij je partner?
Ik heb nu geen vriend, maar ik denk dat ik bij mijn exen viel op hun humor en het feit dat ze me vrij lieten, niet constant claimden, maar dat ik ook gewoon mijn eigen ding kon doen. Dat is voor mij heel belangrijk, ik wil mijn eigen ding, mijn eigen hobby’s houden, en niet alles aanpassen aan de ander. Ik zou daar ook geen leuker mens van worden, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: