Vragen van Flow #108

Vragen van Flow #108

De vragen waren een paar weken weg, want ik had – naar mijn idee – interessantere blogs te delen, maar vandaag is de eerste Vragen van Flow voor het nieuwe jaar online met weer vijf nieuwe kakelverse vragen.

Op welk familielid lijk je het meest?
Ik denk dat ik op meerdere mensen lijk. Op mijn moeder, maar bijvoorbeeld ook op mijn opa als het gaat om dingen als op vakantie gaan. Hij hield er ook niet van om op vakantie te gaan. Tenminste, dat heb ik horen zeggen, want dat is de opa die al overleden was voor ik geboren werd en ik heb hem dus ook nooit gekend.

Hoe breng je het liefst de avond door?
Of met een goed boek, de computer, een fijn muziekje. Dat is wat ik de meeste dagen in een jaar doe. Maar ik vind het ook heerlijk om te staan springen en zingen bij een concert (het liefste van All Time Low) op een festivalweide terwijl het precies goed is en de zon langzaam onder gaat. Al zou ik dat niet elke avond willen doen, dat lijkt me weer niets.

Hoe onafhankelijk sta jij in het leven?
Onafhankelijk, ik heb niemand nodig om dingen mee te doen. Als ik iets wil doen en er wil niemand mee, dan ga ik rustig alleen. Ik heb vroeger zo lang gewacht op mensen die nooit kwamen dat ik het nu een beetje zat ben. Ik zoek het nu liever zelf uit dan dat ik hulp vraag.

Neem je vaak het initiatief?
Over het algemeen niet, maar soms moet het gewoon omdat er anders niets gebeurt. Vooral als ik dingen moet regelen en het niet duidelijk is, begin ik graag zelf omdat ik het dan in de hand hou. Dat weet je niet altijd als je het aan een ander overlaat, dus dan doe ik het liever zelf.

Aan welk huisdier heb je goede herinneringen?
Aan mijn eerste kat Tommy, maar hij was dan ook echt mijn maatje voor ruim zeventien jaar. Dan ga je je wel hechten aan zo’n dier, zeker als je met hem opgroeit. Ik wil ook nog altijd een tatoeage laten zetten die me herinnert aan mijn overleden katten. Een klein silhouet van een kat, in alleen zwarte lijnen, denk ik.

Dit was hem weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge