vragen van Flow #109

vragen van Flow #109

En weer een nieuwe Vragen van Flow! Enjoy (of niet en sla hem over)

Ben je bang voor iemand die je kent?
Nee, gelukkig niet. Dat lijkt me heel rot om je zo te voelen en ik ben ook blij dat ik dat gevoel niet echt ken. Mocht je dat gevoel wel kennen en er over willen praten, dan mag je me altijd een berichtje sturen als je je hart wilt luchten. Ook over andere dingen overigens 🙂

Neem je vaak tijd voor jezelf?
Ja, dagelijks wel eigenlijk. Ik vind dat heel belangrijk voor mezelf, want ik word niet gelukkig als ik mezelf voorbij loop. Vooral op drukke dagen vind ik het fijn om even tot mezelf te komen, al is het maar vijf minuten. Liefste wel langer. Sowieso probeer ik elke avond om tijd voor mezelf te nemen door te gaan lezen voor het slapen gaan. Zonder lezen kom ik trouwens ook veel moeilijker in slaap, dus daar is het ook nog eens goed voor. Twee vliegen in een klap zegmaar.

Waar had je het laatst de slappe lach om?
Ik zou het echt niet weten. Dat soort dingen onthou ik vaak niet, omdat het vaak zo plotseling is. Vaak zijn het hele stomme dingen waar ik dan dubbel om lig, maar ik onthou meestal niet waarom precies.

Geloof je alles wat je denkt?
Nee, want als ik dat zou doen, zou ik nooit meer vrolijk kunnen zijn, denk ik. Ik ben nogal een doemdenker en ik moet juist niet luisteren wat ik denk vaak. Ik heb vaak niet echt opbeurende gedachten, vooral niet over de wereld en de toekomst enzo. En nee, dan moet ik niet naar mezelf luisteren, dus ik ben blij dat ik niet naar alles van mezelf luister want dat zou niet goed komen.

Welk feest was legendarisch?
Ehm, zoveel? Pinkpop (elke editie), de jaarwisseling waarbij ik het een goed idee vond om slaap gewoon over te slaan. Spoiler: rond 1 uur s middags viel ik toch in slaap en sliep ik tot 5 uur. Geen aanrader, want mijn slaapritme is toen nog dagen van slag geweest.

Dit was hem weer met vijf vrij oppervlakkige vragen, maar dat mag ook weleens. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: