Vragen van Flow #110

Vragen van Flow #110

Waar moet je vaker de tijd voor nemen?
Om de dingen te doen die ik echt leuk vind en niet overhaasten. Daarnaast denk ik dat ik vaker de tijd moet nemen om mijn bullet journal mooi te maken. Ik weet dat het niet echt de bedoeling is om er allerlei artistieke dingen mee te doen en dat het eigenlijke systeem heel netjes is, maar ik merk dat ik het fijn vind om creatief bezig te zijn en om te rommelen met dingen als papier en schaar. 

Zijn mensen van nature goed?
Nee, niet per se. Ik denk dat de meeste mensen wel goed zijn, maar dat sommigen verpest worden door de omgeving, maar ik geloof zeker dat er mensen zijn die niet goed zijn omdat ze dat niet kunnen, omdat ze daar de hersenen gewoon niet voor hebben. Ik denk niet dat die mensen zo worden door hun omgeving, maar omdat er iets in hun hersenen zo is. Net als dat ik een ander soort hersenen heb dan een ‘normaal’ persoon.

Verkies weleens je werk boven de liefde?
Ik geloof van niet, maar op dit moment heb ik ook geen liefde, dus dat is redelijk makkelijk. Het is niet echt dat ik het ene boven het andere kan verkiezen dus. Misschien wel boven daten, maar dat is vooral omdat het heel lastig vind om dat te doen bij nieuwe mensen, als ik iemand niet goed ken.

Waarvoor ben je je ouders moeder dankbaar?
Dat ik desondanks een prima mensen geworden ben met respect voor andere mensen en respect voor bijvoorbeeld ouderen door op te staan in de bus voor iemand. Mijn moeder althans. Mijn vader heeft me niet echt opgevoed en heb ik ruim twintig jaar al niet gezien, dus die telt niet mee in deze vraag wat mij betreft.

Zeg jij altijd wat je denkt?
Vaker niet dan wel. Ik denk niet dat mensen er blij van zouden worden als ik dat deed, want ik heb soms gedachten die ik maar beter in mijn eigen hoofd kan houden om bijvoorbeeld ruzie te voorkomen. Heel af en toe zeg ik wel wat ik denk, maar daar heb ik meestal vrij snel spijt van. En mensen schrikken er ook van, want ze zijn het van mij niet gewend.

En dit was weer een nieuwe Vragen van Flow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: