Vragen van Flow #112

Vragen van Flow #112

Een nieuwe week, een nieuwe vragenlijst!

Wat zou je doen als je niet meer hoefde te werken?
Ik zou sowieso een vorm van werken blijven doen, want ik zou me alleen maar onnuttig gaan voelen als ik de hele dag thuiszat. Om die reden lijkt me met pensioen gaan ook vreselijk, vooral als je niet meer zo mobiel bent. Dan kun je dus geen kant op en zie je alleen maar hetzelfde elke dag. Dat lijkt me echt de horror.
Maar ik zou vrijwilligerswerk gaan doen, misschien wel verschillende dingen. Bijvoorbeeld in het asiel, want het lijkt me heerlijk om met dieren te werken (weet alleen niet of mijn astma dat zo leuk vind), maar ik zou ook meer willen doen voor/met mensen die eenzaam zijn en dan niet per se alleen maar oudere mensen. Ik weet als geen ander dat jonge mensen net zo goed eenzaam kunnen zijn.

Kun je goed autorijden?
Nee, ik kan uberhaupt niet rijden, dus ik heb ook geen idee of ik het goed zou kunnen. Fietsen kan ik in elk geval niet zo goed, maar dat is toch minder gevaarlijk voor de mensen om me heen, da’s alleen eng voor mezelf.

Wil je dat mensen je aardig vinden?
Ja, soms iets te graag. Ik zou het los moeten laten dat iedereen je moet mogen, want dat gaat gewoon niet. Ik vind ook niet iedereen leuk. Het is ook nogal hypocriet om zelf niet iedereen leuk te vinden, maar wel te verwachten dat iedereen jou helemaal geweldig vindt.

Wat had je anders moeten doen in je liefdesleven?
Niet bij mijn ex weg moeten gaan? Nee, geen idee. Ik denk niet echt iets, want op zich ben ik niet ontevreden met hoe het gegaan is. Ja, nu een nieuwe vriend zou leuk zijn, maar het is niet dat ik anders niet bij mijn ex weggegaan was. Niet dat er iets mis was verder met hem, maar ik miste de vonk. We waren beter als vrienden, denk ik.

Wat doe je het liefst op een avondje uit?
Een beetje hangen in de kroeg waar je elkaar normaal kunt verstaan onder het genot van een biertje. Dat vind ik heerlijk. En ondertussen komen er mensen langs waar we soms wat van vinden en soms helemaal niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: