Vragen van Flow #115

Vragen van Flow #115

En weer een nieuwe Vragen van Flow voor deze week. 🙂 Weer vijf nieuwe vragen om me beter te leren kennen.

Wat is je favoriete dag in de week?
Ik denk maandag. Ja, ik weet dat veel mensen een afgrijselijke hekel hebben aan deze dag, want begin van de week enzo, maar ik heb dan nog lekker vrij, dus ik vind het niet zo erg. Al vind ik vrijdag ook nog steeds wel fijn, ook al heb ik op die dag nog geen weekend.

Wat is je grootste overwinning?

Sowieso het feit dat er dit jaar een boek van me uitkomt. Ik heb me door het herschrijven en door de kritiek heen geworsteld en soms zitten huilen omdat ik het niet meer zag zitten, maar het boek is bijna klaar en ligt nu bij de redacteur. Nog niet helemaal klaar, maar wel bijna en dat vind ik al een hele prestatie.

Met welke beroemdheid zou je een dag door willen brengen?
Sowieso lijkt een bekende schrijver als J.K. Rowling me heel tof om een dag mee door te brengen. Maar met ook een muzikant of een band optrekken lijkt me supergaaf. Wel als ze vlak daarna op moeten treden. Ben wel benieuwd hoe die sfeer dan is enzo.

Ben je weleens verliefd geweest op een (onbereikbare) beroemdheid?

Nee, niet voor zover ik weet. Maar ik ben sowieso niet zo gauw verliefd op iemand. Ik kan iemand leuk vinden, maar dan ben ik niet meteen verliefd, want leuk vinden en verliefd zijn, zijn bij mij twee verschillende dingen. Als ik iemand niet echt ken, kan ik niet verliefd zijn, want dan weet ik niet hoe iemand echt is.

Wat is je droomberoep?
Een schrijver die ook een boekhandel met koffietentje heeft waar de schrijvers uit de buurt elke middag komen schrijven en waar ik dan zelf ook bij schuif. Dat lijkt me geweldig. Maar stiekem lijkt tekenaar me bij Disney ook nog steeds supergaaf of barista in mijn eigen koffietentje.

En dit waren de vijf vragen weer. Weer lekker divers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: