Vragen van Flow #116

Vragen van Flow #116

En deze week weer vijf verse vragen van Flow!

Vraag je gemakkelijk om hulp?
Haha, nee, echt niet. Indirect soms wel, maar direct niet. Dat vind ik megalastig. Ook in winkels trouwens, want ik bel eerder mijn moeder om te vragen waar de gehaktkruiden staan in de Appie waar we altijd komen dan dat ik het aan een medewerker vraag. Soms is dat best lastig, want ik wilde dat ik het lef had om dingen te vragen. Soms doe ik het wel trouwens, maar dat is vooral als ik in paniek ben of zo, dus of dat nu goed is?

Wat kun je maar niet weggooien?
Heel veel oude boeken. Ze moeten weg, ze staan in de weg, maar boeken weggooien kan ik niet over mijn hart verkrijgen :O

Welke site bezoek je dagelijks?
Google, Gmail, Twitter… dat zijn drie sites die ik dagelijks wel met een bezoek vereer, hoe druk ik het ook heb. De sites die ik het meest open, staan trouwens sowieso altijd open als tabblad in mijn browser. Veel handiger dan elke keer de bladzijde opzoeken.

Zijn de beste dingen in het leven gratis?
Nee, niet alles, maar wel een aantal dingen. Zoals wolkenluchten. Ik hou van wolken, omdat ze elke vorm aan kunnen nemen die ze willen en dat ze er zo heerlijk zacht uitzien als je ze vanaf de aarde ziet. Een grote bal met donzige zachtheid. Zo heerlijk. Jammer dat ze niet echt donzig zijn, haha.

Heb je weleens iets gestolen?
Jup, toen ik jonger, dommer en naïever was. Ik kan gaan liegen en zeggen dat ik een heilig boontje ben, maar dat ben ik niet. Ik maakte een tijdje domme keuzes waarvan ik me nu – minstens veertien jaar later – afvraag: ‘Waarom in vredesnaam? Waarom deed je dat?’ Misschien was het de kick wel, het idee hoe gemakkelijk het ging. Daarna heb ik het overigens ook nooit meer gedaan en ik zal het ook nooit meer doen. Ben blij dat het niet meer hoeft, dat het ook nooit meer in me opgekomen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge