Vragen van Flow #118

Vragen van Flow #118

En ook deze week heb ik weer vijf verse vragen beantwoord van het lijstje. Dit keer zijn het allemaal vrij luchtige vragen. Althans, dat vind ik zelf. 

Van welk liedje word je altijd vrolijk?
Sowieso wel altijd van de nummers van Colbie Calliat. Op de een of andere manier vind ik die heel erg bij de lente passen en daar word ik toch altijd wel vrolijk van.

Hoe flexibel ben je?
Helemaal niet flexibel. Als iets anders gaat dan het zou moeten gaan, raak ik meteen van slag en weet ik niet wat ik moet doen. Vaak nemen mijn emoties dan ook de overhand en word ik er boos van omdat het niet gaat zoals het zou gaan. Als iets anders gaat, ben ik ook echt de hele dag uit mijn doen.

Is er een eetcombinatie waar je dol op bent?
Nee, ik geloof het niet? Al vind ik vla met iets als koekjes wel lekker, maar dat eet ik ook niet altijd. Ik heb geen specifieke combinaties waar ik dol op ben eigenlijk. Of: niet die ik me nu herinner.

Wat doe je als je in de rij moet wachten?
Dat ligt er heel erg aan in wat voor bui ik ben. Soms doe ik niets en wacht, soms lees ik mijn berichtjes bij of check ik dingen als social media. Ligt ook een beetje aan hoe lang de rij is en hoe vol mijn handen zijn, want ik vergeet nogal eens een winkelmandje te pakken. Wie heeft ook bedacht dat die dingen alleen voorin de winkel staan? Dan ben ik daar helemaal nog niet mee bezig.

Ben je leuker in de spiegel of op foto’s?
Ja, dat wel. Foto’s met mezelf vind ik vreselijk en soms valt het in de spiegel nog mee. Niet altijd overigens, want soms vind ik mezelf er ook niet in de spiegel uitzien zoals op dit moment, want ik heb een paar grote muggenbulten op mijn wang. Een perfecte locatie voor zo’n rotbeest om me daar te steken. Maar ik heb een moord gepleegd en het beest naar de eeuwige jachtvelden gemept. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: