Vragen van Flow #119

Vragen van Flow #119

Het is weer vrijdag, dus dat betekent weer een nieuwe Vragen van Flow! Enjoy! Of druk op het kruisje en klik de site weg als het je niet interesseert, haha. Dat kan natuurlijk ook.

Kies je voor minder eten of meer sporten?
Minder eten dan, want ik heb een gruwelijke hekel aan sporten. Ik vind het echt heel stom. Of nou ja, bijna alle sporten. Zwemmen en skaten vind ik dan wel tof.

Voer je vaak gesprekken in je hoofd?
Wanneer niet? Ik moet alleen oppassen dat ik het niet in het openbaar doe, want ik kan me voorstellen dat mensen algauw denken: die is ook niet helemaal lekker. Die is een beetje koekwaus. En dat snap ik best, want dat denk ik ook vaak als ik het zie, haha. Dus ik probeer me in te houden.

Waar zou je beroemd om willen willen zijn?
Om mijn geweldige boeken waar iedereen bij moet huilen natuurlijk. Een soort Nicolas Sparks (al heb ik nog nooit iets van hem gelezen, haha) qua huilen. En dan ook om mijn humor. Al is het ook leuk als ik een superbekend gitarist ben en in een band zit, maar ik kan geen gitaarspelen en heb het ritmegevoel van een valse kraai.

Hoe voelt het om afgewezen te worden?
Dat is echt een verschrikkelijk gevoel. Het is of iemand een mes in je hart steekt en het langzaam ronddraait. Of zo ervaar ik het in elk geval. Het is echt een kutgevoel en ik vind het heel lastig om mee om te gaan. Moet wel zeggen dat het wel uitmaakt wie je afwijst en waarom. Als ik bijvoorbeeld bij een sollicitatie wordt afgewezen, denk ik hooguit: O, jammer.

Wie wil je beter leren kennen?
Ik zou het nu niet weten eigenlijk. Ik geloof niet dat ik op dit moment zulke boeiende mensen in mijn leven heb die ik nog wil leren kennen. De mensen die ik interessant vind, ken ik al. Wat een rotvraag eigenlijk, haha. Als je mij boeiend genoeg vindt en nog niet kent, mag je me altijd een berichtje sturen natuurlijk.

En dit was hem weer voor deze week. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: