Vragen van Flow #120

Vragen van Flow #120

En weer een nieuwe Vragen van Flow. Dit keer zijn het allemaal redelijk luchtige vragen 🙂

Ruik je altijd lekker?
Dat hoop ik wel, maar ik kan het me haast niet voorstellen. Ik zal vast niet zo lekker ruiken als ik net gewerkt heb, haha. En ik heb wel vaker momenten waarop ik zeker weet dat ik niet naar madeliefjes ruik, zoals na een paar dagen op een festival.
Maar verder hoop ik dat mensen niet bij me wegrennen met dichtgeknepen neus.

Hoeveel boeken lees je per jaar?
Totnutoe heb ik dit jaar 41 boeken gelezen en ik hoop in elk geval de 100 te halen, maar ik denk dat dat wel moet lukken, want vooralsnog loop ik er nog 18 voor, dus dan zou 118 in elk geval haalbaar moeten zijn. Vorig jaar las ik trouwens 210 boeken, dus 118 moet zeker mogelijk zijn. Alleen dit jaar heb ik een beetje last van een dipje.

Google je jezelf?
Nee, haha. Weleens gedaan en toen kwam er weinig schokkends uit. Wel een oude site die ik ooit voor school heb gemaakt, maar meer ook niet. Het zal vast schelen dat ik meerdere namen gebruik en dus niet overal mijn voor- en achternaam gebruik.

Welke historische gebeurtenis had je graag met eigen ogen gezien?
Pff, ik zou het niet weten eigenlijk. Het is ook niet dat ik een favoriet heb qua historische gebeurtenis ofzo. En revoluties vind ik boeiend, maar meh, die had ik echt niet met eigen ogen willen zien. Die tijd was veel te primitief haha. Ben teveel gehecht aan mijn wifi en douche.

Zou je met je vriendinnen kunnen samenwonen?
Hm, weet ik niet. Ligt eraan welke vriendin het is. Je moet wel een beetje hetzelfde idee hebben over dingen natuurlijk. Aan de ene kant lijkt het me helemaal niets, maar aan de andere kant ook wel weer heel tof, want dan kun je bijvoorbeeld elke dag write-ins houden. Gezellig met elkaar schrijven aan de eettafel. Dat lijkt me dan wel weer heel tof. Ik zou me alleen te snel gaan irriteren en ik weet ook niet of het de vriendschap zou overleven en dat zou zonde zijn.

En dat waren de vijf vragen van deze week weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: