Vragen van Flow #121

Vragen van Flow #121

Het is vrijdag, dus weer een nieuwe Vragen van Flow 😀

Praat je tegen voorwerpen?
Jup, tegen alles. Tegen mijn pc (al schreeuw ik daar vaak tegen), tegen mijn fiets, tegen brievenbussen … tegen alles. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik klets er tegen. Maar verder ben ik heel normaal hoor. Haha.
Wat is je grootste tekortkoming?
Mijn ongeduld, denk ik. Want dat zit me echt in de weg en doordat ik ongeduldig ben, doe ik sommige dingen vluchtig en die worden dan dus weer half afgewerkt omdat ik ze snel af wil hebben. Als ik meer geduld had, zouden dingen waarschijnlijk ook een beter eindresultaat hebben, maar mijn hersenen gaan vaak sneller dan ik zelf zou willen en dan word ik dus ook ongeduldig. De laatste tijd is het wel iets minder. Tijdens het schrijven van Ongetemd moest ik ook wel, want ik wist dat ik nooit een eerste kans zou krijgen en dat dit het beste moest worden en dat mag niet overhaast worden.
Ben je een honden – of katten mens?
Hoewel ik honden ook echt leuk vind, ben ik net iets meer een kattenmens. Ik heb overigens ook nooit in mijn leven honden gehad, deels omdat het best lastig vind. En ik vind katten gewoon leuker, die zijn wat arroganter en eigenwijzer. Maar ik vind honden wel leuk en dan vooral van die ruwharige teckels of grote honden zoals Duitse herders en Dalmatiërs.
Hoe laat je merken dat je iemand aardig vindt?
Door veel met die persoon om te gaan denk ik? Ik weet het niet, nooit echt opgelet. En als ik iemand niet mag, geef ik redelijk korte antwoorden en ben ik minder behulpzaam. Maar verder zou ik het eigenlijk niet weten.
Met welke reden eet je?
Omdat ik het lekker vind, want ik vind veel eten heerlijk. Vooral de Italiaanse keuken en zoete toetjes kan ik wel waarderen, al vind ik dingen als chips ook altijd lekker. Er zijn trouwens wel dagen dat ik het alleen eet omdat het moet en dan moet ik het bijna naar binnen proppen, maar over het algemeen heb ik er geen moeite mee.

Dit was nummer 121 alweer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: