Vragen van Flow #122

Vragen van Flow #122

En het is vrijdag, dus Vragen van Flow tijd! 😀

Dans je voor de spiegel?
Nee, echt niet. Dan kan ik alleen maar zien hoe slecht ik wel niet dans en daar heb ik helemaal geen zin in. Daar word ik alleen maar chagrijnig van, dus dat ga ik echt niet doen. Nog afgezien van het feit dat ik niet zo’n grote spiegel heb.

Waarin ben je anders dan andere mensen?
Ik vind menselijk contact vaak heel intens. Stemmen vind ik eng, ook van mensen die ik al heel lang ken. Foto’s soms ook, vooral als iemand heel indringend de camera in kijkt. Daar word ik heel ongemakkelijk van, net als van filmpjes. Ik heb ook vaak veel moeite met Instagram Stories, ook al ken ik de artiesten en heb ik ze horen praten. Daarnaast komt de hele wereld ongefilterd bij me binnen en word ik daar vaak heel erg moe van. Als kind ging ik bijvoorbeeld op verjaardagen standaard in de gang zitten, omdat ik het in de kamer veel te druk vond en er veel te veel prikkels waren.

Welke jeugdfilm zou je kinderen aanraden?
Pippi Langkous for sure. Pippi is mijn spirit animal en ik vind dat ze een goede boodschap uitstraalt. Pippi is anders, maar het maakt haar geen steek uit en ik denk dat we kinderen daar meer bewust van zouden moeten maken. Het is goed wie je bent, of je nu dik, dun, groot, klein, blank of pimpelpaars bent. Ze is gewoon tof en accepteert iedereen.

Blijf je tot het laatste op feestjes?
Soms, ligt eraan waar het is en of ik nog thuis kan komen. En ook hoe moe ik ben.

Welk nummer heb je de laatste tijd grijsgedraaid?
505 van de Arctic Monkeys. Het is geeneens een nieuw nummer, maar komt elke keer weer terug in mijn hoofd ofzo, ik weet niet. Het blijft gewoon heel erg hangen. Heel fijn dat ik dit nummer hoor als ik ergens 505 zie staan, haha.

En dit was nummer 122 alweer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge