Vragen van Flow #123

Vragen van Flow #123

En weer een nieuw vragenlijstje. Leuk om te weten; dit zijn vraag 169 – 173 op de lijst. Dat betekent dat ik er nog heel veel te gaan heb, al heb ik een paar al wel gedaan. Ik koos eerder de vragen uit die ik op dat moment leuk vond. Alleen ik heb geen idee meer welke dat zijn, dus het kan voorkomen dat die er dubbel in staan.

Oefen je voor een telefoongesprek?
Vroeger altijd, tegenwoordig ligt het er maar net aan waarom ik bel. Een tijdje geleden belde ik bijvoorbeeld boos mijn werk op met een vraag en toen was het een opwelling. Toen bereidde ik me niet voor. Ik moet wel zeggen dat ik het steeds minder doe. Hoe meer ik bel, hoe minder ik het hoef te doen. Zou fijn zijn als dit betekent dat ik van die stomme belangst af ga komen.

Wanneer heb je voor het laatst gehuild bij anderen?
Een paar weken geleden bij mijn moeder, denk ik. Toen de kat een bultje onder zijn kin had en ik aan ergere dingen dan een abces (wat het dus was) dacht. Vooral na een rondje googlen dacht ik dat. Moet je ook nooit doen en dat weet ik, maar toch 😉

Met wie breng je het liefste een vrije dag door?
Wisselt. Dat kan met vrienden zijn of toch echt met mezelf. Ligt er maar net aan hoe ik in mijn vel zit en wat de dagen ervoor gedaan heb.

Wat was het beste advies dat iemand je ooit gaf?
Ik denk toch die: ‘Ga voor je dromen en geloof erin.’ Dat was niet een specifiek iemand, maar gewoon in het algemeen. En dat is misschien ook wel waar, want als ik opgegeven had, dan zou ik nu geen eigen boek hebben.
En misschien ook die van een uitgever toen ik een afwijzing kreeg, dat ik vooral door moest blijven schrijven want ‘je manuscript heeft wel potentie, maar is nu nog niet volwassen genoeg.’ Dat is een positieve afwijzing wat mij betreft.

Waar denk je aan bij de zomer?
In de zomer hangt er een heerlijke lucht buiten waardoor je het heerlijk vindt om het raam open te zetten. Verder warmte (te warm om iets te doen), ijsjes, slippers, mensen die eerst vrolijk zijn, maar steeds humeuriger worden omdat het warme weer voor korte lontjes zorgt.

En dat waren er weer 5!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: