Vragen van Flow #124

Vragen van Flow #124

En weer een nieuwe Vragen van Flow! 😀

Hoe ruikt je favoriete parfum?
Naar bloemetjes. I love bloemetjesparfum. Mijn favorieten zijn Bright Crystal van Versace en Fresh Blossom van DKNY.
Welke kritiek raakte je het meest?
Dat ik nooit, maar dan ook nooit journalist zou kunnen worden, omdat ik autisme heb. Dat zei mijn toenmalige mentor en bij vlagen word ik er nog pissig over. Wie is zij omdat te bepalen? Ik heb de studie niet afgemaakt, maar dat was vooral omdat het gewoon echt niet mijn wereld was en dat heeft niet alleen maar met autisme te maken. Ze gaf me destijds ook een onvoldoende voor mijn portfolio hierom. Toen was ik nog niet zo bijdehand, nu zou ik er iets van gezegd hebben of een klacht hebben ingediend.
Wat vind je van je uiterlijk?
Meestal vind ik mezelf lelijker dan lelijk, maar er zijn dagen dat het te doen is. Gelukkig worden die laatste dagen wel steeds meer.
Ben je aardig voor jezelf?
Ja en nee. Er zijn momenten dat ik heel aardig voor mezelf ben en dan weet ik mezelf goed te belonen. Maar er zijn ook veel momenten dat ik niet aan mijn eigen verwachtingen voldoe, omdat ik veel te kritisch ben op mezelf. Ik denk ook vaak bij voorbaat al: dat kan ik niet.
Zou je plastische chirurgie voor iets overwegen?
Als ik het geld had en durfde, zou ik wel wat doen ja. Borstverandering: weet niet of ik voor verkleinen of voor liften zou gaan. Ze zijn me wat te groot naar mijn zin, heb ze liever een cupmaat kleiner. Maar ze zijn bij lange na niet groot genoeg om er last van te hebben en dat heb ik op zich ook niet. Ik vind grote borsten gewoon niet zo mooi, ook niet bij mezelf.
Verder liposuctie en ik zou een smallere neus willen. Maar het zijn geen hele schokkende dingen. Tien jaar geleden vond ik het veel belangrijker. Misschien klopt het wel dat naarmate je ouder wordt, het je echt minder kan schelen.

Dit was hem weer. Ik vond het dit keer een mooie mix van lastige en makkelijke vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: