Vragen van Flow #125

Vragen van Flow #125

En een nieuwe Vragen van Flow. Mocht je je afvragen waarom ik dit keer zes vragen heb en of ik niet in de war was, dan is het antwoord nee. De eerste vraag kan ik niet echt beantwoorden, want ik heb geen partner. Maar weglaten voelde ook niet goed, dus daarom heb ik voor deze oplossing gekozen.

Waar viel je op bij je partner?
Ja, nergens op, want ik heb hem nog niet ontmoet 😀

Op welk familielid lijk je het meest?
Pff, ik zou het niet weten. Op sommige punten lijk ik heel erg op mijn moeder, maar ik schijn ook op mijn opa te lijken (die ik nooit gekend heb). Is ook wel een lastige vraag om zelf te beantwoorden.

Hoe breng je het liefst de avond door?
Met een goed boek, een kop thee en fijne muziek. Of met genoeg inspiratie. Maar af en toe een avond een concert vind ik ook heerlijk, met of zonder goed gezelschap.

Hoe onafhankelijk sta jij in het leven?
Heel onafhankelijk. Mijn motto is ook vaak: ‘Ik kan het zelf wel.’ Soms iets te onafhankelijk, want samen kun je soms meer dingen en dat is lastig als je zo niet in het leven staat, terwijl je het diep van binnen wel op die manier wilt. Dat botst nog weleens helaas.

Neem je vaak het initiatief?
Ligt er een beetje wat. Op sommige gebieden wel, op andere minder. Maar ik merk wel dat ik steeds meer initiatief toon in vergelijking met bijvoorbeeld vijf jaar geleden. Ik merk trouwens ook dat ik assertiever word en dat ik eerder mijn mond opentrek. Nog niet vaak genoeg, maar in elk geval al vaker dan dat ik deed.

Aan welk huisdier heb je goede herinneringen?
Eigenlijk aan al mijn huisdieren wel. Mijn huidige katten, Pluk en Pluis, zijn heel anders dan die ik ervoor had (Tommy en Sylvester aka Dikkie) dat ik niet kan zeggen dat ik geen goede herinneringen aan ze had. Ik moet wel zeggen dat ik met Pluk en Tommy de beste band heb/had. Met de andere twee wat minder, al wil dat niet zeggen dat ik niet verdrietig ben als ze ziek zijn of lijden. Ik vind het dus ook een lastige vraag.

En dit was weer de Vragen van Flow voor deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: