Vragen van Flow #126

Vragen van Flow #126

Als je goed hebt opgelet, zie je dat ik ook deze week zes vragen heb. Dit keer was het niet omdat ik er eentje niet kon beantwoorden, maar omdat ik er per ongeluk eentje teveel gekopieerd en ik heb geen zin om het bestand aan te passen. Daarin geef ik aan welke ik al beantwoord heb.

Staat er genoeg op je spaarrekening?
Er staat nu niet zoveel meer op, maar ik kan er dingen mee betalen. Ik hoop wel dat hij de komende maanden weer aangevuld wordt en dat ik uiteindelijk weer net zoveel heb.

Blijf je altijd wonen waar je nu woont?
Nee, ik ben bang van niet, want het is niet mijn huis en mijn moeder zal hier niet eeuwig blijven wonen. Ik probeer alvast een beetje aan het idee te wennen. Ik vind het wel een hele fijne plek, dus ik hoop dat het nog wel een tijdje duurt.

Ben je gevoelig voor kritiek?
Ja, best wel. Ik voel me vaak aangevallen en vat het persoonlijk op, terwijl het niet zo is. Ik doe er de laatste tijd mijn best voor om de meeste dingen van me af te laten glijden, want anders blijf ik ermee zitten en daar heb ik alleen mezelf mee.

Ben je bang voor iemand die je kent?
Niet dat ik weet.

Neem je vaak tijd voor jezelf?
Meer dan genoeg, want ik ken mezelf zo goed dat ik weet dat ik dat nodig heb. Misschien niet iedereen, maar ik moet vrij vaak opladen.

Waar had je voor het laatst de slappe lach om?
Pff, geen idee eigenlijk. Misschien om iets op tv of om een boek, anders zou ik het niet weten. Dit soort momenten onthoud ik niet echt, want ze zijn zo vanzelfsprekend voor mij. Misschien zou ik er eens beter op moeten letten en ze niet altijd als vanzelfsprekend zien.

En dit was hem weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge