Vragen van Flow #127

Vragen van Flow #127

Weer een nieuwe Vragen van Flow met dit keer vijf vrij luchtige vragen. Voor mijn gevoel heb ik ze trouwens al eens beantwoord, maar ik heb geen zin om 126 blogs door te ploegen, dus als ze er dubbel op staan: sorry!

Geloof je alles wat je denkt?
Nee. Ik denk veel, heel veel, doemdingen. Ik bedenk scenario’s over oorlogen en wat ik dan moet doen, wat wij dan moeten doen. Zoals wanneer er een oorlog tussen de VS en Noord-Korea uitbreekt, maar gelukkig denk ik veel meer dan dat ik geloof, want anders zou ik geen leuk leven hebben, ben ik bang. Ik doe ook mijn best om al die slechte gedachten te negeren. Soms mag het wel, maar niet te vaak. Het is nou niet iets waar je blij van wordt ofzo.

Welk feest was legendarisch?
Pff, ik zou het niet weten eigenlijk. Alle keren Pinkpop waren toch wel een soort van legendarisch, maar dat zijn niet echt feestjes ofzo. Maar ik ga ook niet zo vaak naar feestjes. Meestal vind ik er vrij weinig aan namelijk.

Hoe goed ken je je buren?
Ik ken ze redelijk. Sinds een paar jaar worden er in ons straatje dingen gedaan als BBQ’s of een nieuwjaarsborrel, dus dan zie je elkaar. Maar ik weet niet precies wat iedereens hobby is ofzo. Dus ik denk dat ik ze gemdideld ken. Het zijn niet mijn beste vrienden en dat hoeft ook niet. Lijkt me ergens ook raar als je bevriend bent met je buren. Wat als je ruzie krijgt bijvoorbeeld?

Heb je vaak geluk?
Vroeger dacht ik altijd van niet, dat ik voor het ongeluk geboren was en dat er nooit iets vanzelfsprekend gaat, maar ik heb het idee dat dat misschien toch niet waar is, want de laatste tijd heb ik op zich best veel geluk gehad. En ik win ineens best vaak wat als ik meedoe met een winactie, dus dat is ook superfijn natuurlijk.

Met welke vriendin verschil je het meest?
Ook zo’n vraag waar ik eigenlijk niet echt een antwoord op heb, want met mijn vrienden deel ik allemaal wel iets. Het kan iets kleins zijn of wat groters, zoals een karaktereigenschap. Misschien met degene die rammelende eierstokken hebben? Al klopt dat ook niet echt meer. Nee, ik heb echt geen idee.

En dit was hem weer voor deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: