Vragen van Flow #129

Vragen van Flow #129

Het is weer vrijdag, dus dat betekent: weer vijf nieuwe vragen van de Flow vragenlijst die uit totaal 1000 vragen bestaat. En ik ben nog lang niet bij het einde, haha. Sterker nog: ik ben nog niet eens op de helft. Pas bijna op een vierde.

Kijk je vaak achterom?
Letterlijk of figuurlijk? Letterlijk valt het wel mee, hooguit als het donker is of ik de boel niet vertrouw. Alleen dan probeer ik het niet te vaak te doen, want daarmee geef je vaak natuurlijk wel het signaal af dat je bang bent en dat wil ik niet. Figuurlijk wel vrij vaak. Ik blijf gauw hangen in het verleden en als ik dan eenmaal daar ben, verdwaal ik ook vaak in het vroeger.
Wat weten de meeste mensen niet van jou?
Ik zou het niet weten, want ik geloof dat ik best wel open ben en de dingen die ik niet vertel, gaan niemand aan. En die ga ik hier dan ook niet vertellen. Er staat een hoop online van mij, maar alles hoeft nu ook weer niet, al ben ik helemaal voor openheid.
Wat is een terugkomende ruzie met je partner?
Nou ja, ik heb geen partner, maar ik zou me zo voor kunnen stellen dat rommel of bepaalde geluiden issues kunnen zijn. Of dat iemand te weinig in huis doet.
Waar verheug je je dagelijks op?
Op een nieuwe dag, dat het die dag maar een betere mag worden dan de dag ervoor. Soms is dat het geval, soms niet, maar ik probeer het elke dag opnieuw. En ik hoop elke dag op nieuwe inspiratie voor mijn verhalen. Soms krijg ik het, soms niet. Het is heel erg wisselend waar ik me op verheug.
Welke vriendschap van vroeger mis je?
Misschien die met mijn toenmalige overbuurmeisje. Volgens mij hadden we het altijd best leuk samen, ook al was zij behoorlijk raar en soms te overheersend. Toch denk ik dat ik er best wat van geleerd heb, zoals dat ik me nooit meer in de luren laat leggen door wie dan ook.

En dit waren de vragen weer ^-^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge