vragen van Flow #131

vragen van Flow #131

En weer een nieuwe Vragen van Flow!

Ben je ‘s ochtends meteen wakker?
Nee, ik heb altijd een paar minuten nodig om uberhaupt wakker te worden en dan eigenlijk nog een halfuur voor ik mensen aankan of dingen als muziek. Maar het ligt er wel een beetje aan hoe ik geslapen heb en hoe ik wakker word. Als ik uit een hele diepe slaap kom, heb ik bijvoorbeeld veel meer moeite dan wanneer ik uit mezelf wakker word. Meteen wakker zijn lijkt me wel ideaal.

Hoe klinkt jouw lach?
Eh, geen idee? Stom, vind ik zelf, maar ik denk niet dat ik heel objectief ben, haha. Geen idee hoe ik het moet omschrijven eigenlijk. Het is niet zo dat ik nu een heel bijzondere lach heb ofzo. Het is gewoon een lach, niets bijzonders.

Bestaat vriendschap op het eerste gezicht?
ja, ik denk dat er mensen zijn met wie je meteen een klik hebt en waarbij je zoiets hebt van: ja, jij wordt een vriend. Dat heb ik ook weleens gehad, al viel het uiteindelijk dan vaak toch een beetje tegen. Misschien wanneer die roze hartjesbril van je neus dondert, ik weet het niet. Maar eerst instantie was het vriendschap op het eerste gezicht. Vind ik een mooie term trouwens voor mensen bij wie je meteen iets voelt.

Gun je jezelf vaak een pauze?
Ik probeer om mezelf regelmatig op pauze te zetten, want ik merk dat ik het anders heel lastig vind om te blijven functioneren. Vooral als ik op maandag een hele drukke dag heb, probeer ik op dinsdag wat rustiger aan te doen. Als ik dat niet doe, loop ik mezelf voorbij en daar heb ik geen zin in. Hoe ouder ik word, hoe beter ik ontdek waar mijn grenzen liggen en wat er gebeurt als ik er overheen ga.

Ben je ongewild verliefd geweest?
Nee. Sowieso ben ik niet gauw verliefd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: