Vragen van Flow #133

Vragen van Flow #133

Het is weer vrijdag, dus dat betekent een Nieuwe vragen van Flow die ik uiteraard weer op mijn manier zal beantwoorden. Oftewel: het merendeel wordt een half opstel, haha.

Wanneer heb je voor het laatst je angst opzij gezet?
Eh, geen idee eigenlijk. Misschien de laatste meeting die ik had. Vroeger vond ik dat soort dingen helemaal niet eng, maar naarmate ik ouder word, steeds meer helaas. Overigens was de meeting supergezellig.

Wat is je grootste jeugdzonde?

Ik heb ooit een boek verdronken. Ik had het in een badje laten vallen en dat vond het boek niet zo leuk. O, en ik heb een keer een leesboekje op school gescheurd en durfde het niet te vertellen. Het gebeurde vrij aan het begin van het jaar, dus ik heb er een jaar lang mee rondgelopen en had elke keer stenen in mijn buik als we gingen lezen, haha. Dat was best een beetje jammer altijd.

Wat weiger je te begrijpen?
Waarom mensen dingen doen als andere mensen of dieren martelen. Ik weiger ook te begrijpen hoe je het in je botte kop (pardon) haalt om een dier in de volle zon te dumpen, omdat jij op vakantie wil. Neem dan geen dier als je er ook niets voor wilt doen. Ik snap die mensen echt niet. Als je een dier neemt, moet je je er ook bewust van zijn dat je altijd een oppas moet zoeken als je bijvoorbeeld op vakantie wilt en niet zomaar weg kan gaan.
Mensen die hun hond in de auto achterlaten als het warm is, snap ik trouwens ook niet. Daar wordt zooo vaak voor gewaarschuwd en toch gebeurt het elk jaar weer.

Welke anekdote over jezelf hoor je nog vaak?
Pff, ik zou het eigenlijk niet zo goed. Volgens mij ben ik niet zo anekdote-waardig, want ik denk vrij goed na voor ik dingen roep over het algemeen. Misschien wel wat minder bij vrienden, maar zelfs daar kan ik me zo gauw niets bedenken eigenlijk.

Welke dag in je leven zou je over willen doen?
Geen idee. Misschien de zondag van Pinkpop 2016, want dat was zo gezellig. Maar verder zou ik het eigenlijk niet weten. Of misschien de dag waarop ik de uitslag van mijn eindexamen kreeg, ook al was dat geen dag waarop ik dingen deed die bijzonder gedenkwaardig waren, behalve wachten op een telefoontje. Maar dat telefoontje was natuurlijk wel bepalend voor de rest van mijn leven.

Dit was hem weer voor deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge