Vragen van Flow #134

Vragen van Flow #134

Het is vrijdag, dus dat betekent dat ik weer een nieuwe Vragen van Flow heb. Nummer 134 inmiddels, dus ik doe dit al meer dan 134 weken. Wow, dat klinkt echt als heel veel. Dit keer heb ik weer een mix van best wel heftige vragen tot wat luchtiger.

Is geluk een doel of een momentopname?
Ik denk dat het allebei wel kan zijn. Ik denk dat je niet voor altijd gelukkig kunt zijn, dus in die zin is het een momentopname, maar ik denk dat je er best naar kan streven om het te blijven en dan is het weer een doel.

Met wie wil je je laatste minuten doorbrengen?
Sowieso met beestjes. Verder geen idee, want ik weet niet wie er dan in mijn leven zijn.

Heb je een missie in het leven?
Iedereen laten huilen om mijn boeken. Haha, nee, grapje. Ik heb niet echt een specifieke missie, denk ik. Al hoop ik wel gelukkig te worden en te blijven. Met mezelf, maar zeker ook met anderen.

Ben je aan iets verslaafd?
Cup a soup. Te zout, te slecht, maar ik vind het echt heerlijk. Verder heb ik van die periodes dat ik niet van de Engelse drop af kan blijven (verder vind ik drop echt niets) en andere periodes dat ik er niet naar omkijk.

Welk overlijden heeft je het meest aangegrepen?
Pff, goede vraag. In mijn omgeving zijn wel mensen overleden, maar toen was ik jong en zij oud. Zoals mijn opa’s en oma’s. Een opa heb ik sowieso nooit gekend, want die is overleden voor ik uberhaupt geboren ben. En bij de rest had ik zoiets van: ‘Oké, nu zijn ze er niet meer. Gaan we nu naar huis?’ Ik was een jaar of 8, dus waarschijnlijk besefte ik me het allemaal ook gewoon niet helemaal goed. Verder wel overlijdens die ik heftig vond (MH17, 9/11), maar daar ken ik niemand persoonlijk van. En toch ook wel dat van Tijn, het zieke jongetje die andere zieke kinderen zo graag wilde helpen. Maar ook hem kende ik niet persoonlijk. Dus ja, lastige vraag dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: