Vragen van Flow #134

Vragen van Flow #134

Het is vrijdag en inmiddels weten jullie wat dat betekent: een nieuwe Vragen van Flow! En dat is ook deze week dus niet anders. Weer vijf vragen om mij beter te leren kennen. Ik heb trouwens nu dus 134 van dit soort blogjes geschreven en ik ben gewoon nog niet klaar, joh. Ben nog niet eens op de helft. Wow.

Heb je liever meer tijd of meer geld?
Lastige, want geld is handig, maar tijd is fijner. Maar als ik echt zou moeten kiezen, dan ga ik toch voor tijd. Dan heb ik liever meer tijd dan geld.

Zou je willen weten wat de toekomst je brengt?
Nee, dat zou me stiekem best saai en eng lijken. Stel dat je weet dat je overmorgen onder een bus komt? Nee, dat zou ik echt niet willen weten, al is het natuurlijk wel verleidelijk, maar nee.

Kun je goed je grenzen aangeven?
Steeds beter. Vroeger vond ik het nog best lastig, maar ik merk dat oefening kunst baart en ik steeds makkelijker word in dingen niet willen. En als anderen dat wel willen: jammer dan, ik niet. Dan mogen ze het uiteraard wel gewoon zelf gaan doen.

Ben je ooit in een gevaarlijke situatie terechtgekomen?
Ik ben weleens met iemand mee naar huis gegaan die ik eigenlijk helemaal niet kende. Superdom natuurlijk, want ik wist heus wel wat de risico’s waren. Gelukkig bleek deze persoon gewoon betrouwbaar en is er niets gebeurd. Ook heb ik weleens om een uur of 3 over straat in een vreemde stad gezworven, ook zoiets doms. Ik kreeg ruzie met mijn ex en hij liet me dus maar wat rondlopen. Goddank is er ook toen niets gebeurd.

Heb je een tic?
Ja, wel een beetje. Ik moet altijd de deur controleren als ik wegga en alle stekkers moeten uit de stopcontacten. Al is dit eigenlijk niet echt een tic meer, maar is meer een dwangneurose. Qua tics heb ik wel dat ik mijn fiets tijdens mijn werk altijd op dezelfde plekken neerzet, anders raak ik in de war of ben ik hem gewoon kwijt. Of misschien zijn dit niet echt tics? Nou ja, anders is dit wat anders ofzo.

En dit was nummer 134 alweer. Moge er nog velen volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: