Vragen van Flow #135

Vragen van Flow #135

En weer een nieuwe week! Dit keer heb ik gekozen om voor tien vragen te gaan, omdat het anders zo lang duurt en ik ga eens kijken of dit me bevalt. Ik kan altijd nog terug naar vijf. Het is een mix van zwaar en luchtig.

Hoe zou de titel van jouw biografie luiden?
Struikelend door het leven op bloemetjesdocs (en met een beetje glitter)
Hoeveel lijk je al op wie je wilt zijn?
Voor de helft ben ik wie ik wil zijn, denk ik, dus ik ben op de goede weg.
Wanneer moet je een relatie beëindigen?
Als het klaar is. Lekker vaag, want wanneer is het klaar? Maar dat weet je nooit en is ook per situatie verschillende natuurlijk. Vaak voel je dat wel.
Hoe belangrijk is je werk?
Het is wel belangrijk, want zorgt voor een deel van de zin van mijn leven en dat ik me niet als kluizenaar ga gedragen. Het is niet het beste baantje ooit, maar ik vind het best oké.
Wat had je graag goed willen kunnen?
Gitaarspelen, dat lijkt me zo cool. Of piano, dat lijkt me ook heel tof. En ik vind het allebei mooie muziekinstrumenten. Maar goed willen kunnen zingen of tekenen, lijkt me ook wel wat. We allemaal creatieve dingen, dus blijkbaar zou ik wat creatiever willen zijn.
Maakt geld gelukkig?
Nee, maar het is wel verdraaid makkelijk. Met geld kun je dingen kopen en hoef je, hoe rot ook, toch minder hard te knokken om dingen te krijgen. Dingen zijn binnen handbereik en zonder geld is de weg ernaartoe toch een stuk lastiger. Geld maakt niet gelukg, maar is wel erg handig.
Zou je je partner nu opnieuw kiezen?
Misschien dat ik dat zou doen als ik hem eens tegen zou komen.
In welke sport denk je goed te zijn?
Op de middelbare school was ik best redelijk in hockey en wilde daar ook altijd op, maar durfde niet zo goed, omdat ik weinig goede ervaringen had (en heb) met teamsporten. Dus ik heb het nooit gedaan.
Veins je vaak interesse?
Soms. Het ligt er een beetje aan wat het onderwerp is en wie de persoon is. Bij mensen die ik niet zo goed ken of niet zo leuk vind, doe ik dit eerder dan bij vrienden. Daar doe ik het niet zo snel bij, want als ik dingen veins, vind ik die mensen meestal niet zo erg bijzonder.
Ben je een goede verhalenverteller?
Ik mag hopen van wel, aangezien ik niets liever doe dan verhalen vertellen. Dus ik hoop dat ik er ook een beetje goed in ben. Op papier dan, want mondeling hoeft het niet per se. Mondeling vind ik sowieso een stuk lastiger, want dan kan ik dingen niet eerst aanpassen.

En dat was het weer voor deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge