Vragen van Flow #136

Vragen van Flow #136

Omdat vorige week tien vragen me wel beviel, doe ik dat ook deze week nog een keertje. Schiet nu tenminste ook een stuk sneller op.

Wie gun je het allerbeste?
Alle mensen die ik liefheb. Sowieso zijn er maar weinig mensen die ik niet het allerbeste gun. Dierenbeulen, die gun ik het absoluut niet.

Waarvan heb je spijt dat je het gemist hebt?
Eigenlijk alle concerten en festivals in mijn tienerjaren, omdat ik niet alleen durfde.

Kun je goed je zinnen verzetten?
Nee, niet echt. Vaak blijft dat waar ik mee zit toch wel in mijn hoofd spoken en komt er een stuk minder uit mijn handen dan ik wilde.

In welke kleren voel je je het lekkerst?
Spijkerbroek, (band/boeken)shirt en Dr Martens of Allstars en dan bij voorkeur alles zwart. Ik houd gewoon van zwart.

Waarvan had je nooit gedacht dat het jou zou overkomen?
Ik zou het eigenlijk weten, want ik geloof niet dat ik echt bizarre dingen doe ofzo.

Had je graag van het andere geslacht willen zijn?
Soms lijkt het me wel handig, maar soms ook niet. Niet per se eigenlijk, maar misschien omdat ik me niet echt per se een geslacht voel. Misschien ben ik ook wel gewoon non-binary.

Genderqueer, also known as non-binary, is a catch-all category for gender identities that are not exclusively masculine or feminine‍

Dit omschrijft het wel een beetje, al zijn er voor mij dagen wel dat ik me meer vrouw voel dan op andere dagen. Raar iets eigenlijk, man of vrouw zijn. Zes van de zeven dagen voel ik me gewoon… mezelf. Maar als ik mezelf dan in een hokje gooi, denk ik dat non-binary dan het beste past. Genderfluid in elk geval niet.

Van wie word je weleens moe?
Van mensen. Echt, ik word van iedereen weleens moe, hoe lief ik ze ook vind. Van mezelf ook vaak genoeg trouwens.

Wat zijn je favoriete gespreksonderwerpen?
Muziek, schrijven, boeken. Dat zijn dingen waar ik het heel graag over heb en dan vooral de soorten muziek die ik ook leuk vind of de boeken die ik ook lees, zodat je samen met iemand kunt fangirlen. O, en tatoeages vind ik ook altijd een leuk onderwerp.

Kun je makkelijk je fouten toegeven?
Ja en nee. Soms wel, maar soms ook echt totaal niet. Dan blijf ik maar vasthouden aan dat ik het niet fout gedaan heb. En ik weet dan dat ik het doe, maar op de een of andere manier kan ik het niet loslaten dan.

Wat wil je nooit meer doen?
In een kermisattractie die over de kop gaat. Dat was me een partijtje doodeng. Ik dacht dat het wel mee zou vallen, omdat ik vaker over de kop geweest ben (niet heel vaak, want ben er nou niet echt dol op), maar dat viel het niet. Nee, nooit meer. Volgende keer gaan mensen maar lekker alleen.

En dit was hem weer voor deze week met luchtige vragen, maar ook wat zwaardere! 😀 Wat zou jij nooit meer willen doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: