Vragen van Flow #142

Vragen van Flow #142

En een nieuwe blogpost vol met vragen om me beter te leren kennen!

Hoe spontaan ben je?
Wel en niet, denk ik. Sommige dagen ben ik heel spontaan, andere dagen totaal niet. Maar ik ben meer niet spontaan dan wel, denk ik.

Steun jij mensen onvoorwaardelijk?
Nee. Als ze echt iets ergs doen (een moord plegen en dan heb ik het niet over zelfverdediging) weet ik niet of ik een vriend onvoorwaardelijk kan steunen.

Waar voel je je schuldig over?
Dat ik mijn beste vriendin van vroeger heb laten zitten voor mijn buurmeisje. Niet dat die beste vriendin dat niet deed, want die liet me vallen als de coolere kinderen aandacht voor haar hadden. Maar ik vind het jammer hoe alles gelopen is en hoe ik me heb laten beïnvloeden door iemand anders. Ik zou graag eens willen weten hoe het met haar is, maar opzoeken durf ik niet zo goed. Geen idee waar ik bang voor ben.

Welke mensen van vroeger zitten nog steeds in je hart?
Dezelfde vriendin van boven, samen met een paar andere mensen die ik nooit meer zie. En toch ook wel mijn beide exen, omdat ik met geen van beiden met ruzie uit elkaar gegaan ben. Eentje spreek ik heel, heel, heel soms nog (eens per jaar), maar de andere al 14 jaar niet meer gezien en ik ben wel benieuwd hoe het met hem is.

Wat geeft het leven zin?
Hobby’s. Leuke dingen. Katten. Thee. Kruidnoten. Regen. Boeken.

Wat had je graag eerder geweten?
Dat ouder worden ook best fijn kan zijn. Als kind wilde ik nooit ouder worden, de tijd stopzetten, maar er zijn ook zeker voordelen aan. De laatste tijd maak ik me over het algemeen minder druk om wat andere mensen van me vinden en begin ik steeds mondiger te worden (zo fijn!).

Hoe oud voel je je?
Soms 10, soms 100. Over het algemeen voel ik me 25-35, dus wat betreft wel redelijk met hoe oud ik echt ben (32). Af en toe komt de innerlijke puber naar boven en er zijn dagen dat bejaarde mensen sneller lopen dan ik.

wat zie je als je in de spiegel kijkt?
Heel af en toe denk ik: Ziet er goed uit. Maar vaker: Gadverdamme, er is ook niets moois te zien, zeg. Ergens vind ik het best erg dat ik zo denk over mezelf, maar geen idee hoe ik het kan veranderen.

Kun je goed luisteren?
Ja, volgens mij wel. Je krijgt niet altijd het juiste advies, maar meestal heb ik het wel gehoord.

welke vraag is je al te vaak gesteld?
Goede vraag dit. Misschien wanneer het vervolg van Ongetemd verschijnt? Anders zou ik het echt niet weten eigenlijk.

En dat was hem weer voor deze week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: