Vragen van Flow #144

Vragen van Flow #144

Een nieuwe vrijdag betekent nieuwe vragen van Flow!

Is alles mogelijk?
Was dat maar zo, dan kon ik vliegen en werd ik een of ander cool boekpersonage.

Hoe traditioneel ben je?
Niet zo. Ik houd wel van de rollen omdraaien. Een man kan prima de was doen en een vrouw kan best een kastje ophangen of een keuken bouwen.

Kent iemand je diepste geheimen?
De reuzeninktvis in het meer van Zweinstein. Haha, nee, niemand. Alleen ikzelf, omdat er dingen zijn die niemand aan gaan behalve ikzelf. Als er iets is dat veel weet, dan is het mijn dagboek. Maar zelfs daar staat niet alles zwart op wit.

Hoe ziet je ideale partner eruit?
Sowieso leuk haar. Wat dat is, wisselt gewoon per man. Waar de ene mee weg kan komen, is voor de ander een absolute no. Maar ik houd meestal wel van haar dat omhoogstaat in kuifachtige kapsels ofzo.

Waar hunker je naar?
Tegenstrijdigheden. Naar liefde, maar ook naar stilte (niet te verwarren met eenzaamheid, want daar hunker ik dus niet naar). Naar een storm, maar ook naar kalmte. Het wisselt echt per dag waar ik behoefte aan heb.

Ben je moedig?
Aan de ene kant wel, aan de andere kant niet. Het ligt een beetje aan hoe ik moedig moet zijn en waar ik dat uit moet laten blijken.

Is er voor alles een juiste plaats en tijd?
Nee, voor sommige dingen is er nooit een juiste plaats zoals geweld. Maakt niet uit waar of wanneer, maar daar is nooit plek voor.

Waar voel jij je te goed voor?
Ik zou het niet weten? Misschien met mensen achterna lopen als ze vinden dat ik iets voor ze moet doen, maar steeds niet bij me moeten komen. Ik ga niet achter je kont aanrennen in elk geval.

Zou jij een jaar zonder mensen kunnen?
Als het echt zou moeten misschien wel, maar liever niet. Dat lijkt me echt ultieme eenzaamheid. Ligt er overigens ook wel aan wat de reden is waarom ik alleen ben en wat de beloning is.

Wanneer was je voor het laatst trots op jezelf?
Sowieso toen ik Ongetemd uitbracht dit jaar, want ik heb toch maar mooi een boek van begin tot einde geschreven. Natuurlijk zijn er dingen die niet kloppen, die misschien anders hadden gemoeten. Maar ik ben ook trots nu deel 2 voor een deel af is, want ergens was ik wel een beetje bang dat het me de tweede keer niet zou lukken. Met dit verhaal heb ik best veel ruzie gehad – en misschien ga ik dat nog krijgen, want ik moet de tweede herschrijfronde nog in, maar voor nu ben ik tevreden.

En dit was hem weer voor deze week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: