Vragen van Flow #145

Vragen van Flow #145

Een nieuwe week betekent een nieuwe vragen van Flow en laat ik er vandaag weer een beetje beter te leren kennen.

Ben je nog steeds dezelfde persoon als vroeger?
Deels wel natuurlijk, maar ik denk dat dat voor de meeste mensen wel geldt. Maar tegelijkertijd verander je ook. ik ben volwassener geworden, maak me druk om heel andere dingen, ik lijk meer in balans te zijn en ook lijk ik wat jonger te zijn geworden. Vind ik niet erg, want dit zijn alleen maar goede dingen.

Waarom heb je gekozen voor het werk dat je nu doet?
Omdat dit me wel oké leek voor even en omdat ik geen werk kon vinden. Wist ik veel dat ik zoveel jaar later nog steeds geen werk kan vinden en mijn huidige werk soms zelfs als een nadeel werkt.

Welke slechte gewoonte heb je?
Me druk maken om de meest stomme dingen waardoor het me energie kost. Het is een van de velen, maar wel eentje die mijn leven beïnvloed en niet altijd om een fijne manier.

Vaar jij je eigen koers?
Ja redelijk, denk ik. Er zijn dingen die ik hetzelfde wil doen als andere mensen, maar dat gebeurt bijna nooit, omdat ik er – bewust of onbewust – een stempel op druk, omdat ik ben wie ik ben. Toen ik jonger was deed ik al vaker dingen waar ik zin in had en hoe ouder ik word, hoe meer ik dat doe en oké vind.

Waar kun je over doorzeuren?
Waarover niet? Over alles wel eigenlijk. Alles dat in mijn hoofd zit kan ik over doorzeuren.

Is elke relatie te redden?
Nee, soms moet je een relatie gaan omdat het niet meer is wat het ooit was.

Met welk lichaamsdeel ben je tevreden?
Ik heb mijn polsen en onderarmen altijd mooi gevonden.

Hoe houd je het leven spannend?
Door in dat van fictionele mensen te duiken. Of dat nu een toverschool of een land vol fae is, het is even ontsnappen aan mijn werkelijkheid en daardoor blijft het spannend.

Kun je goed presteren onder druk?
Soms wel, soms niet. Ligt eraan hoe de druk is en of ik alles op papier heb. Als dat zo is, dan kan ik prima presteren. Is er geen overzicht, dan kan ik het niet.

Welke levensfase heb je als prettig ervaren?
Nu wel eigenlijk. Ik ben na wat jaartjes getob nu wel redelijk stabiel en vind alles over het algemeen best leuk allemaal.

Dit was hem weer voor deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: