Vragen van Flow #146

Vragen van Flow #146

Ook deze week natuurlijk een Vragen van Flow met ook deze week een mix van serieus en minder serieus, al vind ik de vragen dit keer over het algemeen best serieus.

Vind je andere mensen net zo veel waard als jezelf?
Ik hoop dat ik andere mensen meer waard vind dan mezelf (het zou net zoveel moeten zijn natuurlijk), want ik vind mezelf niet altijd echt veel waard.

Heb je altijd een keuze?
Nee, soms heb je geen keuze en wordt je gedwongen door bijvoorbeeld factoren van buiten en daar kun je niet altijd tegenin gaan, ook al vinden mensen van wel. Ik vind dat het gewoon niet altijd mogelijk is.

Wat is je favoriete seizoen?
De herfst.

Hoe had je willen heten als je zelf je naam uit had mogen kiezen?
Vroeger zou ik voor Roos of Laura zijn gegaan, nu vind ik die namen niet meer zo bijzonder eigenlijk. Ik ben wel oké met Liz inmiddels. Met mijn achternaam niet, maar dat is een ander verhaal.

Hoe ijdel ben je?
Redelijk ijdel. Zo zal ik nooit in mijn pyjama naar de supermarkt gaan. Ik ga zo niet eens de vuilnisbak buitenzetten of de krant halen, dus naar de supermarkt al helemaal niet.

Volg je meestal je hart of je hoofd?
Meestal mijn hoofd, want ik weet dat mijn hart volgen niet altijd het beste is. Maar soms volg ik ook mijn hart, want dan voelt iets goed.

Wat is het laatste risico dat je genomen hebt?
Toch wel het publiceren van Ongetemd, want het was een risico. Wat als iemand het niet leuk zou vinden en ik mijn kosten er nooit uit zou halen? Gelukkig is dat gelukt. Bij boek 2 is het ook een risico, maar dan kennen mensen je al en weten ze wat ze van je kunnen verwachten. Al is dat overigens nog steeds, misschien wel enger, maar een minder groot risico.

Neem jij vaak het voortouw in een gesprek?
Dat ligt er maar helemaal aan met wie en of ik een klik heb met iemand. Als ik dat heb, dan kan ik best het voortouw hebben, maar als ik niets bij iemand voel, dan doe ik dat een stuk minder snel.

Op welk fictief karakter uit een serie lijk je?
Ik zou het niet weten? Ik heb wel trekjes van Hermelien uit Harry Potter, vooral op het ‘ik mag geen regels breken’ gebied. Ik ben niet zo’n lefbek als Harry of Ron, maar ik ben ook niet zo slim als Hermelien en ik kom al helemaal niet zo snel met ideeën. Misschien ben ik een mix van Hermelien en Fred en George die iedereen altijd aan het lachen willen maken, maar ook trouw zijn.
Sorry dat het alweer over de tovenaarsleerling gaat, ik zit gewoon een beetje in die sferen.

Wat mag er niet op een goed feest ontbreken?
Eten en drank. Oké, goed, nu lijk ik echt een alcoholist en een vreetzak, maar ik vind het toch echt een stuk minder gezellig als een van de twee er niet is – of allebei. En ik kieper heus niet in een keer de schaal chips naar binnen, dat doe ik in twee keer. En die flessen drank vind ik ook nooit erg. Nee, het valt reuze mee en ik heb ook niet per se drank nodig om het leuk te hebben, maar je wordt er vaak wel net wat losser van en dat geldt voor de meeste mensen. Maar dan moet je ook niet teveel drinken, anders wordt het alleen maar ruzie.

En dat waren er weer tien voor deze week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: