Vragen van Flow #147

Vragen van Flow #147

Een nieuwe week, dus dat betekent weer nieuwe vragen om me beter te leren kennen.

Neem je makkelijk een compliment in ontvangst?
Nee, dat vind ik nog steeds moeilijk, al wordt het wel makkelijker. Ik geef ze trouwens ook niet makkelijk. In elk geval: niet hardop. Dat zou ik soms weleens meer willen doen.

Hoe serieus neem jij je gezondheid?
Niet heel serieus. Ik doe sommige dingen zoals roken niet, maar niet per se voor mijn gezondheid. Ik vind het gewoon niet lekker. Hetzelfde geldt voor dingen als jezelf elke week klemzuipen. Ik doe er wel dingen aan, maar het neemt geen bizargrote plek in in mijn leven. Misschien zou het wel wat meer moeten zijn.

Welk deel neemt seks in je leven in?
Nu niet zo’n heel groot deel, maar met een relatie zal toch wel een stuk meer zijn en dat vind ik niet meer dan logisch. Maar het is voor mij niet de enige manier om contact te maken met iemand.

Hoe vier jij graag je vakantie?
Op een plek waar het rustig is, maar waar je toch vlakbij de drukte zit. En dan graag met een heleboel boeken en mijn laptop. O, en leuk gezelschap, haha.

Wat is het ergste waar je ooit over hebt gelogen?
Ik heb echt geen idee. Volgens mij vertel ik vooral kleine leugens en niet echt iets groots.

Rek jij je eigen grenzen op?
Soms wel, want soms moet dat om verder te kunnen en te kunnen groeien. Sommige dingen zou ik vijf jaar geleden nooit gedaan hebben en vind ik nu oké.

Ben je een goede moppentapper?
Nee, absoluut niet. Ik ben van de categorie ‘Het is groen en het plakt. Kermit de sticker’ en dat vind ik dan ook vetgrappig, maar eigenlijk is het helemaal niet grappig.

Welk liedje gaat over jou?
Goede vraag. Ik heb die connectie wel met meerdere nummers, maar als ik er eentje moet kiezen: Avalanche van Bring Me The Horizon. Het nummer gaat over ADHD van de zanger Oliver Sykes die er pas vrij laat achterkwam dat hij ADHD heeft, maar ik herken me ook best wel in de tekst. Voor mijn gevoel gaat het ook over ‘anders zijn.’

Van welke kleine dingen kun je genieten?
Vallende blaadjes in de herfst, af en toe een regenbuitje. Nieuwe schoenen (of is dat niet klein?). Een dag waarop ik een heleboel kan schrijven en het ook gewoon allemaal klopt en lekker loopt. In het zonnetje staan op een verdere kille dag.

Waarvoor mogen mensen je altijd wakker maken?
Desserts en dan vooral dingen als taart en donuts, maar ook voor pasta of pizza mag je me wakker maken. En voor chips ook wel. Hm, wel erg eetgerelateerd dit, haha. Voor boeken mag je me trouwens ook wakker maken en ik beloof dat ik ze niet op zal eten.

Dit was hem weer voor deze week. Waar mogen ze jou voor wakker maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: