Vragen van Flow #148

Vragen van Flow #148

Een nieuwe week, dus betekent weer een hoop nieuwe vragen zodat je me weer iets kan beter leren kennen.

Wat zou je willen veranderen aan je uiterlijk?
Vraag eens meer wat niet. Eigenlijk alles wel, want ik ben niet zo tevreden met mezelf. Wat dat betreft heb ik nog heel veel te leren op het gebied van body positive.

Wat wil je dat mensen zeggen op je begrafenis?
Dat ze net met me konden lachen, want ik vind humor belangrijk. En altijd fijn als mensen je grappig vinden en daarom om en met je kunnen lachen.

Laat jij je makkelijk voor de gek houden?
Nee, eigenlijk niet echt. Ik ben juist heel wantrouwend en ik vertrouw mensen niet snel. Dus ik geloof ze ook niet zo gauw. Dan trap je niet zo snel in dingen.

Wat zou je doen als het onmogelijk mis kon gaan?
Proberen of ik kan vliegen vanaf een heel hoog gebouw.

Moet je altijd alles kunnen zeggen?
Nee sommige dingen kun je beter voor jezelf houden. Soms is dat gewoon beter, ook al heb je vrijheid van meningsuiting. Maar je moet niet alles willen zeggen, omdat het kan.

Aan wie moet je meer aandacht besteden?
Ik zou het niet weten. De katten misschien? Die neem ik vaak voor lief.

Kun je gemakkelijk loslaten?
Nee, totaal niet. Vind het heel moeilijk om iets los te laten. Ik zou soms nog meer het meest bekende liedje van Frozen (let it go) letterlijk moeten nemen, want heel vaak verpesten dingen een dagdeel, omdat ze in mijn hoofd blijven zitten.

Waar ben je dankbaar voor?
Toch wel dat ik gezond ben. En dat ik veel dingen heb, gewoon kan eten en een dak boven mijn hoofd heb. Ik kan de dingen voor een deel doen die ik wil doen.

Zijn complimenten van mensen die je niet goed kent belangrijk voor je?
Ja toch wel. Complimenten zijn altijd leuk. Misschien juist die complimenten zijn het leukste, omdat die mensen jou niet echt kennen.

Voor welk dier ben je bang?
Vroeger zou ik absoluut spinnen gezegd hebben, maar nu weet ik het niet. Misschien rupsen, maar die vind ik vooral vies. Verder torren enzo, dat soort kruipspul. En van schorpioenen word ik ook niet echt blij, om eerlijk te zijn.

En dit was het voor deze week. Ik hoop dat je de vragen en antwoorden weer leuk vond. Grappig feitje: ik heb een groot deel van deze blogpost ingesproken om dat eens te proberen. Het ging redelijk maar niet foutloos, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: