Vragen van Flow #149

Vragen van Flow #149

Een nieuwe week betekent een nieuwe Vragen van Flow. Ook deze week heb ik een mix van verschillende soorten vragen over mezelf ingevuld. 

Waardoor was je voor het laatst helemaal van slag?
Ik ben vrij gauw wel van slag trouwens. Zo vind ik het heel vervelend als je je geld niet krijgt en daar achter aan moet. Dan kan ik zeker wel even van slag zijn. Maar ik ben door heel veel dingen van slag, dus het is niet echt 1 ding.

Wat ligt er standaard in je koelkast?
Boter, dat is er eigenlijk altijd wel. Verder ook vla en de rest wisselt. Ligt eraan of er boodschappen gedaan moeten worden.

Schaam je je dat je naar bepaalde tv-programma’s kijkt?
Nee, hoor. Helemaal niet. Ik houd soms wel van tv-programma’s waarvan sommige mensen zullen denken dat het trash is, maar ik kan het soms wel waarderen. Maar eerlijk gezegd kijk ik nauwelijks tv. Het enige dat in deze categorie kan vallen is Hollands Next Top Model (bijzonder saai seizoen dat nu draait).

Wanneer had je de tijd van je leven?
Sowieso op Pinkpop.

Op wie had jij onterecht kritiek?
Iemand die nogal hoog van de toren blies.

Hergebruik je weleens andermans grappen?
Soms wel, als ik ze heel grappig vond. Dan wil ik ze weleens hergebruiken, maar dat is eigenlijk maar zelden, want ik ben niet zo’n goede grapjesverteller en laat het dus meestal maar aan andere mensen over.

Bestel je altijd hetzelfde in een restaurant?
Ja, vaak wel, haha. Soms bestel ik weleens wat anders en vaak pakt het dan niet zo goed uit, dus ik kies meestal voor hetzelfde, omdat ik weet dat het een goede keuze is.

Wat is je geheime ambitie?
Werelddominatie door mensen met een bril! Nee, ik geloof niet dat ik een geheime ambitie heb, want die van een bestseller schrijven is nu niet bepaald een stiekeme.

hoe zou je je je dagen kunnen vullen als je alles mocht doen wat je wilde?
Schrijven, naar de film gaan, reizen maken, koffie drinken midden op de dag en genieten dat veel mensen op hun werk zitten zodat het overal rustig is. Misschien op een creatieve plek gaan werken.

Waar word je altijd enthousiast van?
Eten. Slapen. Katten. Schrijven (oké, meestal).

Dit was hem weer voor deze week! Ik hoop dat jullie hem weer leuk vonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: