Vragen van Flow #150

Vragen van Flow #150

Een nieuwe week betekent natuurlijk een nieuwe Vragen van Flow met serieuze en iets minder serieuze vragen en antwoorden.

Van welke spullen kun je genieten?
Sowieso word ik altijd wel blij van bijvoorbeeld een nieuw notitieboekje. Dat vind ik altijd fijn en word ik ook blij van. Sowieso ook van nieuwe schoenen en nieuwe boeken, al koop ik die wat minder vaak.

Vind je het leuk om nieuwe dingen te doen?
Ja en nee. Aan de ene kant vind ik nieuwe dingen doen verschrikkelijk, want ik weet niet wat er gaat gebeuren. En aan de andere kant vind ik het juist ontzettend leuk, omdat ik niet van altijd maar hetzelfde houd. Het is heel erg dubbel dus en hangt heel erg af van hoe ik me voel.

Ben je een vragensteller of verteller?
Verteller, want ik vergeet altijd aan iedereen dingen te vragen en als ik het doe, heb ik het idee dat het er heel geforceerd uitkomt, ook al wil ik het wel echt weten. Het is oprechte interesse, maar voor mijn gevoel komt dat vaak niet echt over.

Wat was je laatste creatieve uitspatting?
Ik denk dat dat ergens in mijn bullet journal was, want daar ben ik het meest creatief als ik zin heb. Als ik dat niet heb, dan ook niet en dat vind ik helemaal prima.

Bij welk liedje draai je de radio harder in de auto?
Sowieso bij heel veel van 5 Seconds of Summer, All Time Low en Bring Me The Horizon. Oké, nee, bij die laatste niet altijd, dat hangt af van het nummer. Anders doet het nogal zeer aan mijn oren, haha.

Wanneer heb je voor het laatst enorm veel plezier gehad?
Ik zou het eerlijk gezegd niet weten.

Is je partner ook je beste vriend of vriendin?
Ik heb geen partner, maar als ik dat wel had, zou dat denk ik niet zo zijn. Wat als de relatie stuk gaat? Dan ben je ook ineens je maatje kwijt. Lijkt me best heftig, dus ik zou het niet gauw doen.

Welk accent vind je charmant?
Ik houd van de zachte G. Vind ik zo gezellig klinken altijd.

Op welke momenten van het leven vliegt de tijd?
Op dit moment. Het jaar is gewoon alweer bijna voorbij, terwijl ik voor mijn gevoel nog in maart zit, maar nee, niet dus.

Wanneer ben je voor het laatst van kapsel veranderd?
In 2016, toen heb ik een flink stuk van mijn haar geknipt.

Endat was hem weer voor deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: