Vragen van Flow #152

Vragen van Flow #152

Een nieuwe week, dus dat betekent weer tien nieuwe vragen!

Wanneer was je laatste spelletjesavond?
Volgens mij jaren geleden met mijn ex en zijn familie. Dat was leuk tot hij pissig werd, omdat hij niet tegen zijn verlies kon en mij de hele avond negeerde. Was erg leuk, vooral omdat we toen nog niet zo lang een relatie hadden en ik die familie dus helemaal niet kende. Was erg gezellig ook

Ben je goed in je werk?
Nou ja, postbezorger zijn is niet zo moeilijk natuurlijk. Ik denk dat de meeste mensen daar wel goed in zijn, want het is niet zo dat je een talent moet hebben om dit te doen. Ik ben er niet de slechtste in, maar ik maak weleens fouten, dus vast ook niet de beste. Ik denk dat ik oké ben.

En qua schrijven zie ik mezelf niet als de beste schrijver die ooit geleefd heeft, absoluut niet. Misschien zou ik nu moeten zeggen dat ik dat wel vind, want zelfverzekerde mensen komen verder natuurlijk, maar daar zou ik niet achter staan. En ik ben iemand die eerlijk wil zijn, moet zijn. Wat andere mensen vinden, mogen ze vinden, maar ik vind mezelf niet de beste.

Wie bewonder je?
Verschillende auteurs waaronder J.K. Rowling. Die vrouw is en blijft voor mij iemand die ik eindeloos bewonder. Ik vind het zo knap hoever ze gekomen is en hoeveel impact haar tovenaarsleerling heeft gehad op mensen en nog heeft. Wow, welke schrijver wil dat nu niet?

Heb je een goede gewoonte die je iedereen aan zou raden?
ik zwem drie keer per dag in het bergmeer naar de trollen voor een beker trollenmelk. Nee, grapje. Ik zou het niet weten of ik dit soort goede gewoontes heb.

Wat sla je over in de krant?
Sowieso de rouwadvertenties, want ik vind dat niet fijn. Ik hoef niet zo nodig te weten wie er dood zijn. Mijn moeder leest die advertenties juist wel altijd.

Wat doe je met grijze haren?
Verven. Ik ben helemaal niet echt ijdel, maar ik vind grijze haren dus echt afschuwelijk. Het maakt oud en staat me echt niet. Ik heb nog niet echt grijs haar gelukkig, maar wel een beetje een grijze aanzet, dus af en toe verf ik mijn haren eens. Zeker niet maandelijks, dat niet.

Wat stond er op je laatste instagram-foto?
Planten, haha. Ik liet een foto zien van twee verpotte planten (op het moment dat dit online komt staat er vast wat anders op)

Sta je liever op de voor- of achtergrond?
Achtergrond, ik vind de voorgrond niet zo leuk. Doe maar een plekje achteraan, maak je me veel gelukkiger mee.

Hoe vaak lak je je nagels?
Hooguit eens per drie weken denk ik, maar waarschijnlijk minder. Ik houd van nagellak, ben er dol op, maar met mijn werk is het een uur later er alweer af en ik heb geen zin om het bij te blijven werken. Dat is me teveel moeite. En als ik het eens draag, vergeet ik het er vaak af te halen als het lelijk wordt.

Filter je het nieuws voor jezelf?
Soms wel. Ik heb niet altijd zin in het zoveelste item over een oorlog. Natuurlijk snap ik dat die dingen gebracht moeten worden, maar soms heb ik er geen zin in en hoor ik liever dat de kat van tante Truus gered is uit een boom. Soms hoor ik liever blij nieuws.

En dit waren alweer de tien vragen voor deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: