Vragen van Flow #153

Vragen van Flow #153

Weer een nieuwe week, dus dat betekent tien nieuwe vragen!

Voor welk tv-programma zou je jezelf opgeven?
Wie is de mol? Maar dan wil ik wel de mol zijn, want dat lijkt me te leuk. Vooral als niemand jou verdenkt. En ik denk dat ik best een goede mol zou kunnen zijn, want ik ben vrij betrouwbaar.

Hoe beleg je het liefste een boterham?
Met iets zoets. Op de een of andere manier vind ik de structuur van brood en kaas bijvoorbeeld heel onprettig. Gesmolten kaas vind ik dan weer niet erg, dat is oké.

Wat is je grootste zwakte?
Geld uitgeven en veelvraterij denk ik. Ik kan het best intomen, maar soms ga ik los.

Hoe amicaal ben je?
Ligt eraan met wie ik ben. Gemiddeld genomen ben ik niet heel amicaal, maar als het groep is met mensen die ik ken, is het al een stuk meer.

Wat zijn je doucherituelen?
De kraan opendraaien, eronder gaan staan, shampoo pakken, zeep pakken, alles uitspoelen en afspoelen en dan afdrogen. Ik heb niet echt doucherituelen geloof ik. Ik ga er onder staan en doe wat er gewoon moet worden, dat is het.

Hoe gevaarlijk is jouw werk?
Zijn honden die niet van de postbode houden een risico? Zo ja: dan best gevaarlijk. Geldt ook voor krabbende katten trouwens. En katten die met je meelopen en steeds voor je voeten lopen waardoor je er bijna over valt.

Van welke bioscoopfilm heb je enorm genoten?
Kingsmen. Bij die film heb ik dus echt in een deuk gelegen. Ik heb zo hard om die film moeten lachen op sommige momenten. Echt te geniaal gewoon.

Wat is je favoriete bordspel?
Monopoly, Catan (blijkbaar mag Kolonisten van Catan niet meer), Scrabble, noem maar op. Ik speel overigens zelden tot nooit spelletjes helaas.

Aan wie heb je het laatste een kaartje gestuurd?
Ik denk aan Marielle toen haar tweeling geboren is. Ik stuur niet zo vaak kaartjes meer. Ik heb een tijd penvrienden gehad, maar inmiddels zijn ze allemaal opgehouden (en ik ook). Ik geloof dat ik niet zo’n goede brievenschrijver ben.

Hoe close ben je met je familie?
Met mijn moeder ben ik redelijk close. Scheelt dat we al jaren met zijn tweeen zijn. De rest van de familie heb ik minder – of niets – mee, dus echt close ben ik niet echt met ze. Het merendeel is trouwens ook oud (of een stuk ouder) en daar heb ik vrij weinig raakvlakken mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: