Vragen van Flow #154

Vragen van Flow #154

Een nieuwe week, dus dat betekent weer 10 verse vragen uit het 1000 vragen van Flow boekje!

Wanneer heb je voor het laatst in een microfoon gepraat?

Op mijn allereerste YA-evenement als auteur en het was echt vreselijk haha. Het ging echt voor geen meter en ik schrok me dood, omdat ik ineens mijn stem veel harder hoorde. Ik schrok me dood, haha. Dat was echt niet fijn.

Heb je weleens last van vakantiestress?
Ja, altijd als ik ergens heen ga en dat hoeft niet eens per se vakantie te zijn. Ik ben altijd bang dat ik dingen vergeet en dat ik die dingen dan nodig heb. Ik heb een hekel aan dingen dubbel kopen. Overigens vergeet ik bijna nooit wat. Als ik ergens langer heen ga, dan maak ik sowieso ook lijstjes.
Wel heb ik wat meer stress als ik met andere mensen ga omdat zij niet op dezelfde momenten willen plannen als ik en misschien ook niet op dezelfde manier. Dat geeft me wel stress.

Wat zijn de drie leukste gebeurtenissen van vandaag?
Schrijven, een factuur kunnen sturen van verkochte boeken en ik had donuts.

Doe je soms een middagdutje?
Heel af en toe, maar niet vaak. Ik heb er een hekel aan, want meestal word ik heel naar wakker. Misselijk en een gevoel of ik heel veel gedronken heb en dat vind ik niet fijn, dus als het niet echt hoeft, slaap ik niet echt.

Vind je het belangrijk om je stem te laten horen?
Ja, maar ligt er wel aan waar en wanneer en bij wie. bij sommige mensen niet, want die overstemmen me toch en dan probeer ik het maar niet eens. Ligt er ook aan waarover, want ik heb niet over elk ding een even sterke mening. Sommige dingen vind ik gewoon niet interessant.

Wat snap je niet van het andere geslacht?
Waarom ze zo kleinzerig zijn. Dat een griepje een drama is bijvoorbeeld.

Kun je jezelf ook goed vermaken?
Ja, dat doe ik meestal, dus ik vind het niet echt moeilijk.

Kun je makkelijk dingen van je af zetten?
Nee, dat vind ik heel moeilijk. Ik zou willen dat Elsa my spirit animal was, maar helaas is dat niet het geval.

Hoe vol is je boekenkast?
Boekenkasten. En die zijn vrij vol. Er liggen geen boeken op andere boeken, maar op 3 staan er wel boeken bovenop. Ik heb trouwens 5 kasten en een plankje vol, dus dat is redelijk wat. Ik heb nu ook al zin om te gaan verhuizen straks.

Ben je tevreden met je handschrift?
Ja, redelijk. Ik zou wel mooier willen kunnen schrijven, maar over het algemeen ben ik redelijk tevreden. Het is wel leesbaar meestal en tegenwoordig krijg ik niet zoveel klachten meer. Als kind kreeg ik op de basisschool standaard onvoldoendes voor schrijven, want ik maakte teveel fouten en streepte teveel. Ik probeer het wel bij te houden trouwens.

En dit waren de vragen weer van deze week. De meesten behoorlijk luchtig en deze week niet zoveel serieuze onderwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: