Vragen van Flow 155

Vragen van Flow 155

Een nieuwe week, dus dat betekent weer 10 verse vragen uit het 1000 vragen van Flow boekje!

Kunnen je handen maken wat je hoofd wil?
Was het maar zo, dan had ik allang iets ermee gedaan. Maar nee, mijn handen kunnen wel wat dingen maken, maar het wordt altijd anders dan wat ik in mijn hoofd heb en dan ben ik eerst teleurgesteld, maar meestal is het uiteindelijk wel goed zo, al is het dan op een andere manier die ik wilde.

Hoe vaak kijk je dagelijks in de spiegel?
In elk geval een keer, want ik moet mijn lenzen doen. Ik kan dat trouwens wel zonder spiegel, maar vind dat toch minder fijn en dus kijk ik eigenlijk elke dag in elk geval wel een keertje en vaak wel twee of drie keer. Voor de meeste mensen vast heel weinig, voor mij is het genoeg.

Klaag je snel over lichamelijke kwaaltjes?
Haha, ja, ik ben een notoire klager, dus ik klaag over alles. Ook over het weer, da’s wel zo Hollands natuurlijk.

Like je weleens berichten op Facebook die je eigenlijk niet leuk vindt?
Heel af en toe, maar niet vaak. Dat vind ik nogal huichelachtig en daar ben ik niet van. Dan like ik ze liever helemaal niet.

Hoe persoonlijk is je inrichting?
Redelijk persoonlijk, want ik heb wel de dingen die ik leuk vind, zoals veel boekenkasten en een mooi bed die ik na al die jaren nog steeds erg mooi vind, al ben ik op zich wel toe aan een nieuwe.

Welke songtekst heb je jarenlang verkeerd meegezongen?
Eigenlijk de titel van Show Me The Meaning of Being Lonely van de Backstreet Boys. Een buurmeisje sprak dat altijd nogal veel vreemd uit en op een bepaald moment ging ik het dus overnemen.

Zou je veel hoogtepunten willen meemaken als dat betekent dat je ook veel dieptepunten meemaakt?
Lastig want aan de ene kant zeg ik ja. En aan de andere kant zeg ik nee. Maar als je vlak blijft, beleef je dan wel geen dieptepunten, maar ook geen hoogtepunten en soms vind ik zo’n hoogtepunt dus best wel lekker, ook al is het soms erg intens. Dus ja, ik denk dat ik toch hiervoor kies dan om altijd vlak te zijn bijvoorbeeld, want dat lijkt me helemaal saai.

Met wie had je onlangs een leuk gesprek?
Ehm, ik zou het niet weten. Collega-schrijvers waarschijnlijk.

Wat drink je het meest op een dag?
Heel saai, maar thee en water. En ja, ik vind water oprecht lekker, want die vraag krijg ik nog weleens. Qua thee drink ik verschillende smaakjes, waaronder sterrenmix en witte thee. Hm, lekker. Ik ben thee wel gaan waarderen in de loop der jaren.

Welk liedje heb je voor het laatst meegezongen?

Volgens mij was dat Follow You van Bring Me The Horizon. Maar het kan net zo goed een andere zijn geweest, want ik zing regelmatig met liedjes mee en dan houd ik niet bij welk nummer ik meezing. Let op: de clip is wel een beetje bloederig, dus daar moet je van houden. 

En dit waren de vragen weer van deze week. De meesten behoorlijk luchtig en deze week niet zoveel serieuze onderwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: