Vragen van Flow #157

Vragen van Flow #157

En weer een nieuwe week, dus nieuwe vragen.

Kijk eens hoeveel ik er al gehad heb! Dat betekent dat ik in de buurt van de helft kom (en dat ik nodig de rest van het boekje uit moet typen, wat ik nog steeds niet gedaan heb, haha).

Lees je mee?

Hoe heette je favoriete knuffel?
Bengeltje. Een witte kat met een zwarte staart en dito oren. Ik heb haar trouwens nog steeds, al is ze nu niet meer zo mooi als vroeger. Ik kocht haar ooit van mijn zakgeld. Ik had maanden gespaard om 25 gulden bij elkaar te krijgen.

Wat was je verste reis?
Ik denk naar Parijs. Ik ben niet zo vaak op reis geweest, dus dit is waarschijnlijk de verste.

In welke houding slaap je het lekkerst?
Op mijn zij of op mijn buik. Ik heb geen specifieke houding bij die twee, maar op mijn rug slaap ik bijvoorbeeld niet goed.

Naar wie ga je toe met je problemen?
Ligt aan de problemen en wat ik wil delen. Soms ga ik naar vrienden, soms naar mijn moeder en soms naar mensen die ik alleen vanaf een scherm ken omdat die een objectieve mening hebben. En als het over werk gaat naar collega’s.

Voor wie ben je een inspiratiebron?
Voor iedereen natuurlijk. Haha, nee, ik zou het niet weten. Misschien voor mensen die ook zelf uit willen gaan geven, maar het niet zo goed durfden? Dat hoop ik tenminste, dat ik mensen kan inspireren zoals ik geïnspireerd ben door anderen.

Wanneer heb je voor het laatst een zonsopgang gezien?
Ik heb eerlijk gezegd geen idee, want die zie ik niet zo vaak. Waarschijnlijk ergens in september ofzo.

Hoe hoog was het hoogste gebouw dat je bezocht hebt?
324 meter is de Eiffeltoren. Ik heb het wel even opgezocht, want ik heb geen idee hoe hoog ‘ie is, haha. Gelukkig weet Google dit soort dingen wel. Ik weet alleen niet helemaal of de Eiffeltoren ook echt een gebouw is.

Kunnen mensen op jou bouwen?
Ja. Als ik zeg dat ik er ben, dan ben ik er. En als het echt niet lukt, zorg ik voor een oplossing. Ik dacht altijd dat dit wederzijds was, maar inmiddels heb ik geleerd dat het dat zeker niet is en ook niet vanzelfsprekend.

Wat is het wildste wat je ooit hebt gedaan?
Midden in de nacht zwemmen in een meer. Ik denk dat ik dat wel als het meest wild kan beschouwen. Vreemd genoeg ben ik vaker in de buurt van dat meer geweest, maar heb ik het daarna nooit meer gedaan.

Koop je vaak nieuwe kleren?
Nee, om eerlijk te zijn heb ik een hekel aan het kopen van nieuwe kleding. Vooral aan winkelen in fysieke winkels. Dat is op internet al beter, maar daar vind ik het vervelend dat dingen vaak zo tegenvallen als je ze in het echt ziet. En wachten, dat vind ik ook irritant.

En dit waren weer tien vragen! Ik vraag me nu wel af hoe jullie favoriete knuffel heet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: