Vragen van Flow #158

Vragen van Flow #158

Weer een nieuwe vragen van Flow, de tweede alweer dit jaar. Gaat hard! Ik hoop dat jullie de vragen weer leuk vinden. Wil je nog iets anders weten? Laat het me gerust weten.

Zou je een deel van je intelligentie willen inleveren voor een oogverblindend uiterlijk?
Nee, ik denk het niet. In eerst instantie zou ik ja zeggen, maar wat heb je aan een mooi uiterlijk? Ja, het is allemaal gemakkelijker, maar schoonheid is vergankelijk en slim blijf je je hele leven. Ik denk dat ik liever slim ben dan een aantal jaar mooi.

Heb je ooit een stille aanbidder gehad?
Als dat zo is: petje af voor zijn skills, want ik heb er nooit iets van gemerkt. Maar om eerlijk te zijn denk ik van niet. Ik geloof niet dat iemand mij ooit aanbeden heeft. Misschien op de middelbare, dat zou kunnen. Maar voor hetzelfde geld niet natuurlijk.

Wat is je favoriete sieraad?
Ik draag niet veel sieraden, maar als ik iets draag zijn het eigenlijk altijd oorbellen, dus die zou ik ook kiezen.

Wat zou je je toekomstige zelf willen vragen?
Hoe het gaat. Ben ik gelukkig? Ben ik succesvol met mijn boeken? Of misschien ben ik een loser geworden en kan ik het voorkomen. Win ik een loterij? Zoveel vragen aan mijn toekomstige ik. Aan de ene kant zou ik het dolgraag willen weten, maar aan de andere kant zou dat alles ook maar saai maken.

Zou je bij je partner blijven als je omgeving hem afkeurde?
Ja, want ik moet met de partner leven, mijn omgeving niet. Ik zou er geen banden voor breken, maar ik zou iemand ook niet meteen laten vallen.

Wanneer heb je voor het laatst iets gebakken?
Om eerlijk te zijn kan ik het me niet herinneren, dus het zal lang geleden zijn geweest. Misschien ergens in augustus?

Voor welke gelegenheid was je voor het laatst chic gekleed?
Voor een sollicitatiegesprek. Ik ben iemand die het liefste in T-shirt en jeans loopt, maar voor een sollicitatiegesprek trek ik altijd wel nettere kleding aan.

Wat is je favoriete uitdrukking?
‘No, shit, Sherlock!’ is toch wel een van mijn favorieten. Jammer dat die niet te vertalen is. Niet zoals hij bedoelt is, in elk geval

Wat staat er op de laatste foto die je hebt genomen?
Het winkelcentrum waar ik boodschappen ging doen. Ik wilde mijn moeder laten zien wat voor bouwput het daar nu is. Zo ongeveer het hele winkelcentrum is met de grond gelijk gemaakt op een paar winkels na.

Vind je het belangrijk om stil te staan bij bijzondere data?
Ligt eraan welke data. 4 en 5 mei vind ik bijvoorbeeld belangrijk. Op 4 mei vind ik dat we alle oorlogslachtoffers moeten herdenken en op 5 mei dat vrijheid niet zo vanzelfsprekend is. Maar verder dan dat ben ik niet per se voor feestjes.

En dat was hem weer voor deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge