Vragen van Flow #159

Vragen van Flow #159

Ook vandaag heb ik weer tien nieuwe vragen van de Flow, daar ga ik gewoon mee door natuurlijk. Dit keer zijn het behoorlijk luchtige vragen. Weer eens wat anders dan anders,.

Wat zou je in een kijkdoos plakken?
Ik denk dat ik er een bibliotheek van zou maken met overal boekenkasten, boeken en mensen die ermee lopen te slepen of mensen die ze schrijven aan een van de grote tafels. Lijkt me heel tof om zoiets te maken.

Welke cremes gebruik je?
Soms van die standaard blauwe Nivea, maar meer ook niet. Dat doe ik ook alleen als mijn huid echt heel droog is, want ik houd niet van creme, ik vind het vaak te vettig en het laat een naar laagje achter op mijn huid. Dat vind ik heel onprettig.

Zou je fysiek sterker willen zijn?
Soms zou het wel handig zijn, vooral wanneer ik iets moet sjouwen. Dan is iets meer kracht wel fijn, maar over het algemeen vind ik mezelf redelijk sterk en kan ik het meeste wel sjouwen.

Vind je dat elke dag moet tellen?
Ja, want je weet nooit wanneer het de laatste is. Het klinkt heel pessimistisch, maar ik denk wel dat het realistisch is. Niemand weet wat zijn of haar laatste dag is en dus vind ik dat je van elke dag iets moet maken. Dat doe ik ook – of probeer ik ook, want het lukt mij ook lang niet elke dag. Ik heb vaak genoeg rotdagen.

Bij welk tv-programma zap je meteen verder?
Sowieso voetbal, want dat vind ik echt totaal niet interessant. Verder wisselt het een beetje, ook naar waar ik op dat moment op zoek ben. Ben ik op zoek naar hersenloos vermaak, dan zap ik eerder door bij een documentaire over aardwormen.

Wanneer heb je voor het laatste iemand voorgelezen?
Geen idee. Een paar maanden geleden, denk ik. Maar ik doe het niet zo heel vaak. Vind het ook niet prettig, mijn stem klinkt altijd zo raar, haha.

Ben je goed in smalltalk?
Nee, dat vind ik heel lastig. Ik ben goed in praten over specifieke onderwerpen, maar niet over algemene dingen. Als iemand begint, kan ik wel meedoen, maar zelf beginnen vind ik een stuk lastiger.

Welk nieuws greep je onlangs enorm aan?
Sowieso al het slechte met dieren, dat vind ik zo naar dat ik het uberhaupt niet lees of luister. Dan kijk ik niet, dat soort dingen wil ik gewoon niet zien of horen.

Welke taal zou je graag kunnen spreken?
Russisch lijkt me zo tof om te kunnen spreken of Zweeds, dat vind ik ook een toffe taal. En ik heb het idee dat Zweeds redelijk te doen is, omdat het kenmerken heeft van Nederlands, maar ik kan me vergissen. Ik heb nog nooit Zweeds gesproken, dus weet ik veel.

Kun je bellen blazen van kauwgom?
Nope, nooit gekund ook.

Dit waren weer tien vragen! Volgende week nieuwe vragen. 

Eén gedachte over “Vragen van Flow #159

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: