Vragen van Flow #160

Vragen van Flow #160

Een nieuwe week betekent nieuwe vragen. Dit keer zijn ze best luchtig zoals of je je in kunt leven in een tekenfilmfiguur en wat je favoriete stopwoordje is.

Wat was je favoriete verjaardag?
Ik denk mijn negende verjaardag. In elk geval: ik kan me nog het best herinneren wat toen mijn cadeau was. Ik kreeg rolschaatsen met roze wieltjes. Bij de rest van mijn verjaardagen zou ik het echt niet meer weten. Sowieso weet ik niet zoveel meer van verjaardagen. Misschien omdat ik het nooit echt vier. Op de basisschool had ik nog wel feestjes, maar op de middelbare probeerde ik er onderuit te komen zo gauw het kon. Ik zag het gewoon niet zitten om voor mensen een feestje te organiseren. Ik zag mezelf al zitten in mijn uppie aan een tafel die helemaal gedekt was met lekkere dinen en dat er dan niemand komt. Nee, dank je.

Wat is je stopwoordje?
Of zo, en zo, maar, dus, trouwens.

Kun je je makkelijk in tekenfilms inleven?
Niet makkelijker of moeilijker dan met echte mensen. Het ligt er net aan of het karakter me aan staat. Bij bijvoorbeeld Simba (ja, die uit de Leeuwenkoning) had ik geen moeite.

Zoek je je wasmiddel uit op geur?
Nee, meestal niet. Ik ga ook niet in de supermarkt staan ruiken ofzo. En ik vind sowieso het meeste wasmiddel qua geur op elkaar lijken. Ik kijk eigenlijk eerder naar de prijs dan naar de geur.

Is het gras altijd groener bij de buren?
Nee, ook het gazon van de buren heeft heus wel een hoop dorre plekjes, maar die zie jij niet omdat jij vanuit de verkeerde hoek kijkt.

Wat is je favoriete gezonde snack?
Ik houd van kokosnoot en van frambozen. Helaas allebei best prijzig, dus ik haal ze niet zo vaak, maar lekker vind ik ze wel.

Hoe stevig is je handdruk?
Redelijk stevig, denk ik. Ik heb in elk geval nog nooit gehoord dat ik een slap handje geef of zo (zie je? Zelfs in mijn blogs heb ik stopwoordjes). Heb zelf ook een hekel aan een handdruk die meer voelt of je de zeemlap een hand geeft.

Schrijf je vaak dingen op om ze beter te kunnen onthouden?
Dagelijks. Mijn bullet journal is daar een heel goed voorbeeld van. Als ik geen to do lijstjes maak, vergeet ik dingen gewoon omdat mijn hoofd al zo druk bezig is met andere dingen. Onthouden is soms echt onmogelijk.

Waar heb je voor het laatste ‘ja’ tegen gezegd?
Een echte grote ‘ja’? Een workshop organiseren. Ik heb het nog nooit gedaan en ik was iemand die altijd een hekel had aan presentaties (en ik was er nog slecht in ook), dus ik ben heel benieuwd hoe het straks gaat.

Wat is je favoriete maaltijd van de dag?
Avondeten, maar vooral om het toetje. Ik houd van toetjes.

En dit waren er weer tien. Volgende week tien nieuwe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge