Vragen van Flow #162

Vragen van Flow #162

Het is weer een nieuwe week, dus dat betekent weer tien nieuwe vragen. Ik zag trouwens dat ik over de 500, dus de helft ben, van deze vragenlijsten trouwens. Wow, ik heb gewoon al meer dan vijfhonderd vragen ingevuld. Het voelt helemaal niet als zoveel om eerlijk te zijn.

Draag je vaak lippenstift?
Vroeger wel, maar tegenwoordig bijna niet meer. Misschien ook omdat ik het tijdens mijn werk vergeet (en het niet handig is) en ik het op andere momenten gewoon vergeet.

Wat is je favoriete taartje?
Eigenlijk houd ik van veel soorten taart. Slagroomtaart, moorkop, appeltaart… noem maar op. Ik geloof niet dat ik echt een heel specifieke voorkeur heb voor eentje.

Bezoek je weleens een kerkhof?
Nee, echt nooit. Ik vind de sfeer er ook niet prettig en ik zou niet weten wat ik er te zoeken heb. Er ligt geen familie begraven en kennissen ook niet. Waarom zou ik dan gaan?

Hoeveel wil je maximaal uitgeven aan een fles goede wijn?
0 euro, want ik drink geen wijn

Hoe zou je je kledingstijl omschrijven?
Zwart, heel erg zwart. Verder bijzonder casual, want ik heb altijd een spijkerbroek (meestal zwart) aan met vaak een bandshirt (ook zwart) en of gympen of Dr Martens.

Wat is er terechtgekomen van je tienerdromen?
Ik heb een boek geschreven en uitgebracht. Helaas ben ik Carry Slee of J.K. Rowling nog steeds niet, maar het begin is er.

In welke zee heb je voor het laatst gezwommen?
De Noordzee. Ook de enige zee waar ik trouwens ooit in gezwommen heb. Dat krijg je als je nooit op vakantie gaat.

Kook je vaak uit pakjes en zakjes?
Ja, want zonder kan ik echt niet koken. Met is koken al een uitdaging, maar zonder ga ik het geeneens proberen. Dat wordt honderd procent zeker niets.

Waar voel je je geboren?
Eh, geen idee? Wat een rare vraag ook. Ik voel me nergens geboren, denk ik. Of in elk geval niets waar ik me van bewust ben.

Wat is je beautygeheim?
Eh, ik geloof niet dat ik die heb. Ik kan wel zeggen dat je veel water moet drinken – doe ik ook, maar ik heb nog steeds een rothuid. Dat is echt niet verbeterd sinds ik veel water drink.

En dit was hem weer deze week! Tien nieuwe vragen die niet echt diepzinnig waren deze keer. Ik ben benieuwd wat er volgende week gaat komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: