Vragen van Flow 164

Vragen van Flow 164

‘Het is weer vrijdag, de week is weer voorbij.’ (Geef maar toe, je ging hierbij zingen). Vrijdag is ook de dag waarop er weer tien nieuwe vragen beantwoordt worden op mijn blog.

Welk gedicht vind je heel mooi?

Eigenlijk bijna alles van Rupi Kaur en Atticus. Ik zou graag een foto toevoegen vanuit Instagram, maar dat lukt niet. (Stomme nieuwe editor van WordPress).

Wie zou jou moeten spelen als je leven werd verfilmd?
Pff, geen idee eigenlijk. Ik denk dat Zooey Deschanel dat klungelige wel goed zou kunnen spelen, want ik herken me wel in haar karakter dat ze daar speelt. Ik zou net zo doen. Maar qua uiterlijk… nope. Ik mocht willen dat ik op haar leek.h

Ben je een goede verliezer?
Redelijk. Tegenwoordig in elk geval. Vroeger kon ik heel slecht tegen mijn verlies, maar dat is minder geworden naarmate ik ouder ben geworden. Maar een hele goede verliezer ben ik nog steeds niet en ik baal vaak echt wel als ik niet win.

Hoelang heb je nodig om je klaar te maken voor een feestje?
Kan kort zijn, maar ook lang. Gemiddeld denk ik een halfuur om dingen relaxed te doen. Scheelt ook dat ik vaak kleding al eerder uitzoek, zodat dat niet last minute hoeft.

Wie is je rolmodel?
Echt een rolmodel heb ik niet eigenlijk, maar een van mijn rolmodellen is toch wel J.K. Rowling. Ik vind het echt heel knap hoe zij opgekrabbeld is van bijstandsmoeder naar miljonair met alleen een idee over een jongen die een tovenaar is. Dat vind ik gewoon echt heel erg knap.

Zou je iets stelen als je er niet voor wordt gestraft?
Ja, ik denk het wel. Ligt er overigens wel aan wat het is en van wie en waarom. Een brood omdat je honger hebt vind ik anders dan een halsketting, omdat je het wil hebben.

Past je naam bij je?
Nee, absoluut niet. Liz is een afkorting van mijn volledige naam en die past niet. Met Liz ben ik inmiddels oké, maar echt een mooie naam vind ik het niet. Ik vind mijn naam al niets sinds mijn tiende. En dan vooral mijn achternaam niet. Het is niets raars als Ineendrolgetrapt of Poepen, maar hij klopt gewoon niet.

Welke gekke eetgewoonte heb je?
Ik vind dingen als cup a soup lekker in de ochtend. Jup, nog voor het ontbijt. Doe het niet meer, maar vind het nog steeds lekker.

Als alles mogelijk was; welk dier zou je willen hebben als huisdier?
Een tijger of een jaguar. Al vind ik een zwart schaap of een kangoeroe ook wel leuk. Gezellig op het balkon enzo.

Op welke vraag wist je onlangs geen antwoord?
Hoe het is om en een fulltime baan te hebben en mijn eigen uitgeverij. Dat weet ik niet, want ik heb nooit in deze combinatie fulltime gewerkt. Het was tijdens een sollicitatiegesprek en vond dat nogal een bijzondere vraag. Vooral omdat je dat soort dingen gewoon op mijn cv kunt zien, maar goed.

En dat was hem weer voor deze week! Hopelijk ben je er volgende week weer bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: