Vragen van Flow #166

Vragen van Flow #166

Vrijdag betekent zoals altijd een gloednieuwe Vragen van Flow met tien nieuwe vragen. Dit keer met vragen als waar je beter aard en of je nog herinneringen hebt aan de kleuterschool.

Ik ben trouwens officieel ruim over de helft van de duizend vragen. Woehoe!

Ben je blij dat je ergens van af bent?
Ja, ik ben altijd blij als ik van dingen als presentaties af ben, want ik vind dat vreselijk. En pas heb ik een workshop gedaan waarbij ik achteraf ook heel blij was dat ik ervan af was. Ook al ging het echt goed en zeker voor een eerste keer. Ruimte voor verbetering is er zeker, maar de eerste keer was prima.
Maar achteraf was ik wel heel blij dat ik er vanaf was en ook trots omdat ik het toch maar mooi gedaan heb.

Wat denk je ‘s ochtends als eerste?
Hoe laat is het? Dit is echt elke dag mijn eerste gedachte. Soms kan ik het goed inschatten, maar soms heb ik ook echt geen idee.

Wat herinner je je nog van de kleuterschool?
We hadden een zand- en watertafel. Het luchtalarm zat op de (oude) kleuterschool. Er was een kastanjeboom en een huisje op het dak van een schuur. We vingen slakken en lieten die trots aan de juf zien (iehl!).

Welk uitje staat er op de planning?
Op dit moment eigenlijk niet echt iets, geloof ik. Er is op dit moment niets dat ik ga doen.

Aard je beter in een dorp of in een stad?
In een stad. Een dorp lijkt me echt niets. Daar vind ik het saai vaak en mensen kennen elkaar allemaal. Ik ben toch liever wat anoniemer en ga liever in een massa op.

Met welk persoon die je niet persoonlijk kent, voel je je verbonden?
Goede vraag, maar ik zou het niet weten. Ik voel me niet snel met wie dan ook verbonden, dus er is niet echt iemand met wie ik me echt verbonden voel om eerlijk te zijn.

Waar houd je je aan vast in moeilijke tijden?
Aan deze songtekst: ‘Don’t lose your fight, kid.’

Ben je lief voor jezelf?
Ja, best wel. Ik gun mezelf best veel. Maar ik ben ook best hard voor mezelf en vind dingen niet gauw goed. Ik ben ook best perfectionistisch voor mezelf.

Wat houdt vriendschap voor jou in?
Elkaar steunen, er voor elkaar zijn en elkaar dingen vertellen. O, en elkaar niet laten vallen als de ander het moeilijk heeft. Maar ook dingen samen doen vind ik belangrijk, net als gedeelde interesses.

Door wie ben je onlangs verrast?
Niet door iemand voor zover ik me kan herinneren. Maar ik vind verrassingen vaak ook lastig, dus ik weet niet of ik blij zou zijn als mensen dat zouden doen.

En dit waren er weer tien. Wat houdt vriendschap voor jou in?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: