Vragen van Flow #171

Vragen van Flow #171

Het is weer vrijdag en dus betekent dat weer tien nieuwe vragen uit het boekje van Flow Magazine die ik vandaag beantwoord heb. Hopelijk zijn de antwoorden leuker dan vorige week, want toen zaten er behoorlijk pittige vragen bij.

Van welke ‘viezige’ geur kun je heel blij worden?
Aceton, ik hou echt van die geur. De meeste mensen vinden het echt een vieze geur, maar ik vind het stiekem best wel lekker, haha.

Wanneer had je voor het laatst kriebels in je buik?
Exact weet ik het niet meer, maar pas nog wel. Was laat op de avond en even voelde alles goed en was er niets aan de hand. Soms heb ik die momenten en die vind ik altijd fijn. Ik krijg ook vaak kriebels als de personages uit het boek dat ik nu lees, gaan zoenen enzo. Helemaal als het een relatie is die niet mag om de een of andere reden.

Hoe vaak zet je je telefoon uit?
Echt uit vrijwel nooit, maar hij gaat ‘s nachts vaak op nachtstand. Doet ‘ie zelf en ik heb het maar zo gelaten. Soms is dat ook best fijn.

Waar let je op als je iemand voor het eerst ontmoet?
Hoe iemand is. Klinkt heel vaag, maar beter kan ik het ook niet omschrijven. Het is voor mij sowieso essentieel dat er een klik is. Vaak vallen andere dingen ook weg als er een klik met iemand is.

Waarmee zou je wat actiever kunnen zijn?
Sowieso met promotie voor mijn boek. In het begin deed ik dat heel actief, maar nu zwakt het weer af. Eigenlijk zou ik daar gewoon het hele jaar actief mee moeten zijn, maar dat lukt niet altijd even goed. Hetzelfde geldt trouwens voor bookstagram, daar moet ik ook echt meer meedoen, want ik vind het echt leuk, maar ik vergeet het gewoon.

Speel jij de hoofdrol in je eigen leven?
Ja, dat denk ik wel? Geen idee wat ik met deze vraag moet, haha.

Welke leraar heeft een positieve invloed op je gehad?
Pff, geen idee. Ik heb leraren nooit echt als rolmodel gezien, dus ik denk niet dat er een specifieke leraar geweest is. Ze waren er, sommigen vond ik aardig en anderen niet, maar dat was het ook wel.

Wat zou je het meest missen als je doof was?
Muziek. Absoluut. Daar hoef ik niet eens over na te denken.

Om welk nieuwtje was je onlangs verbaasd?
Ik heb dus echt geen idee, want ik ben niet zo gauw verbaasd eigenlijk.

Zou je wel weer kind willen zijn?
Ja, lijkt me soms best fijn. Er vallen heel veel verantwoordelijkheden weg en mensen kijken toch anders naar je. Lijkt me wel weer eens lekker.

En dit waren alweer tien vragen. Sommigen vond ik leuk, anderen wat minder, maar goed, dat houd je natuurlijk. Volgende week weer tien nieuwe in elk geval!

Waar heb jij je onlangs over verbaasd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: