Vragen van Flow #174

Vragen van Flow #174

Een nieuwe week betekent weer tien nieuwe vragen. Deze week varieert het van wat voor gevoel je hebt bij de dierentuin (of nou ja, ik dan) tot met wie ik zou willen ruilen van leven.

Met welk gevoel loop je door een dierentuin?
Vroeger vond ik de dierentuin wel leuk en zag ik er vrij weinig kwaads in, maar ik merk dat ik met de jaren het meer en meer zieliger ga vinden dat die dieren opgesloten zitten in hokken. En ja, natuurlijk weet ik dat ze niet terug de natuur in kunnen, maar maakt dit het beter? Ik denk het niet, om eerlijk te zijn.

Wanneer had je eerder je grenzen moeten aangeven?
Ik zou het om eerlijk te zijn niet echt weten, want daar ben ik vrij goed in, in mijn grenzen aangeven. Al heel lang. Misschien heb ik het verdrongen, maar ik kan zo niets bedenken.

Wat vind je de beste slechte film die ooit gemaakt is?
De slechste film ooit niet, maar ik vond The Terminal toch wel vrij dramatisch. Misschien was het niet voor niets dat we met 2 man in de zaal zaten op een zondagmiddag.

Is elke dag een nieuw begin?
Voor mij wel, want je kunt elke dag opnieuw beginnen als je dat wilt.

Waar ga je het liefste naartoe op een eerste date?
Ik denk een kop koffie, want op die manier kun je snel weg als je zou willen. En als ik per se iets moet/wil doen, dan vind ik het leuk om bijvoorbeeld naar een concert te gaan of iets dat in de categorie guilty pleasure valt, zoals bowlen (love bowlen) of midgetgolfen (love midgetgolf ook)

Wanneer heb je je voor het laatst in moeten houden?
Gisteren nog. Toen was ik sommige mensen zo zat dat ik er het liefste dingen uit had geflapt, maar ik hield me keurig in.

Kun je iemand nadoen?
Nee, dat talent bezit ik dan weer niet.

Wat had je veel eerder moeten doen?
Een nieuwe iPad kopen misschien? Al kon op de eerdere modellen het Apple Pencil niet en dat vind ik toch wel heel erg fijn. Hm, misschien toch maar niet dan.
Ontdekken hoe lekker gember is, is een goede tweede. Love gemberthee.

Zing je altijd mee in de auto?
Nee, want ik zit meestal in de auto met iemand anders en dan is het wellicht raar om ineens te gaan zingen.

Met wie zou je graag ruilen van leven?
Met een beroemd iemand (Geen specifiek iemand) om te zien hoe hectisch zo’n leven is. Denk dat ik meteen gek zou worden, haha.

En dit was het weer voor deze keer (heuj, dat rijmt). Niets echt diepgaands, maar ach, dat hoeft ook niet altijd natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: