Vragen van Flow #175

Vragen van Flow #175

Nieuwe week, nieuwe kansen. Of in dit geval: nieuwe antwoorden op uiteraard prangende vragen die je altijd al eens aan mij hebt willen stellen, maar nooit durfde.

Wanneer heb je voor het laatst heel hard gejuicht?
Ik zou het niet weten eigenlijk? Ik geloof niet dat ik heel vaak juich. Ik ben gewoon niet zo’n juicher. Raar woord, dat vind ik het wel. Maar goed, dat is met alle woorden als je er te lang naar kijkt, vind ik.

Hoe gaat het met je liefdesleven?
Welk liefdesleven? Precies, dat omschrijft het goed, denk ik. Slecht of goed, het is maar net hoe je het interpreteert. Slecht als je een actief liefdesleven wilt, maar goed als je een happy single bent en vindt dat de hele wereld het moet zijn. Voor mij gaat het met vlagen. Soms vind ik het zo dikke prima en soms toch wel erg jammer.

Waardoor raak je geïnspireerd?
Mensen die een doel, een droom hebben en er alles voor over hebben om het te bereiken. Mensen die bereid zijn om alles te laten vallen. Ik ben soms een beetje een weekdiertje zonder ruggengraat, dus ik vind het knap.

Welk muziekinstrument zou je graag willen bespelen?
Elektrische gitaar lijkt me geweldig, maar piano lijkt me ook erg mooi om te kunnen bespelen.

Heb je een grote algemene kennis?
Ik denk best wel. Niet heel groot, maar ik denk dat ik bij menig quiz best een eindje zou kunnen komen. Moet je me natuurlijk niet alles over gnoes gaan vragen, want ik weet niets over gnoes. Oké, dat het vogels zijn (zijn het vogels?), maar verder niet.

Voor wie heb je een zwak?
Ik zou het niet weten om eerlijk te zijn.

Wat is je grootste obstakel?
Mezelf. Ik kan mezelf erg saboteren en dat is niet altijd fijn.

Wat ben je vandaag aan het doen?
Het huishouden, bloggen en ik hoop nog te herschrijven, te proeflezen en tv te kijken. Een relatief rustige dag dus, maar dat mag ook wel in het weekend (als ik dit schrijf is het weekend, zondag om precies te zijn).

Waar had je langer over moeten nadenken?
Ik zou het niet weten? Over de echt belangrijke dingen denk ik vaak wel langer na – of heel kort, maar dan is het doorgaans al een gedachte die al in mijn achterhoofd sluimerde, maar waarvoor ik eerst nog moed moest verzamelen.

Heb je liever gelijk of geluk?
Wat een vreemde vraag. Geluk natuurlijk. Wat heb je nou aan altijd gelijk hebben? Vrij weinig als je het mij vraagt. Zie het nut er ook niet zo van in, dus nee, ik heb absoluut liever geluk. Kun je veel meer mee.

En dat waren weer tien vragen. Wat heb jij liever: gelijk of geluk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: