Vragen van Flow #181

Vragen van Flow #181

Het is weer vrijdag, dus dat betekent dat ik weer tien nieuwe vragen heb over van alles en nog wat. En dat is deze keer natuurlijk niet anders.

Wat wil je nog leren?
Sowieso wil ik ooit nog eens Russisch leren. Het land en de taal fascineren me. Misschien niet de meest alledaagse keuze, maar wel eentje die ik echt heb.
Daarnaast hoop ik ooit dat ik leer om geduldig te kunnen zijn, want ik heb nu gewoon geen geduld en vind alles altijd te lang duren. Vooral wanneer je op iets wacht.
Waar kun je geen dag zonder?
Internet. Ik gebruik altijd en overal minstens een keer per dag het wereldwijde web. Ik vind het ook heerlijk dat je overal online kunt gaan. Moet wel zeggen dat het ook meteen een valkuil is, want daardoor kom ik soms niet aan andere mensen toe.
Hoe vaak beginnen je zinnen met: ‘Toen ik zo oud was als jij …’
Best vaak, haha. Stiekem heb ik best een flinke hang naar het verleden en denk ik vaak terug aan dingen van vroeger.
Hoe tevreden ben je met lichaam?
Niet. Moet wel zeggen dat het minder wordt naarmate ik ouder word. Alsof het me gewoon minder kan schelen, zolang ik maar gezond ben.
Wat voor leuks heb je gisteren gedaan?
Niet echt iets. Als ik dit schrijf, is het zondag en op zaterdag moet ik altijd werken. Vaak plof ik in de avond uitgeteld op de bank en dan is de dag alweer voorbij.
Wat doe je als dingen niet lukken?
Dan word ik boos, verlies ik mijn geduld en smijt ik het geregeld in de hoek, afhankelijk van wat het is. Ik kan heel slecht tegen iets niet kunnen.
Wat is het engste wat je ooit hebt gedaan?
Alle attracties die over de kop gaan. Ik heb geen hoogtevrees, maar ik vind over de kop gaan gewoon helemaal niet fijn.
Zijn mensen graag bij jou in de buurt?
Weet ik niet. Ik heb geen superbubbly persoonlijkheid in elk geval, dus daarvoor hoef je het sowieso niet te doen. Maar het is iets dat ik nog nooit aan iemand gevraagd heb, want het is natuurlijk een beetje een gekke vraag.
Waarvan spijbel je weleens?
Mijn blog. Ik houd van pluizenbol.nl, maar soms heb ik er gewoon even geen zin in. En dat kan ook rustig, omdat ik best ver voorloop. Dat vind ik prettig, ook voor mijn stresslevels. Ik schiet heel snel in de stress, dus hoe meer ik kan vermijden, hoe beter.

En dit was hem weer voor deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: