Vragen van Flow 187

Vragen van Flow 187

Het is weer vrijdag en dat betekent dus weer nieuwe vragen om me weer wat beter te leren kennen. Ik hoop dat je er wat aan hebt (of niet natuurlijk), haha.

Wat wil je zeker nog eens meemaken?
Ik zou heel graag het noorderlicht nog eens willen zien, dat lijkt me zo bijzonder. Net als de zomers in het hoge noorden wanneer het niet/nauwelijks donker wordt.

Drink je het liefst uit een speciale mok of beker?
Ik drink heel vaak uit een VPRO-beker, vooral omdat ‘ie zo lekker groot is. Maar ik heb een stuk of vijftien mokken waar ik uit drink. Soms een tijdje uit de ene en dan weer uit de andere.

Met wie sloot je je allereerste vriendschap?
Met T, mijn beste vriendinnetje van de basisschool. Ik heb haar al jaren niet gezien en stiekem ben ik best benieuwd hoe het met haar gaat. Ik weet overigens niet of ze een echte vriendin was, maar goed, da’s een andere discussie.

Zou jij het minder goed willen hebben als dat inhoudt dat iedereen het beter krijgt?
Ligt eraan hoe ik het minder goed zou krijgen en wat ik ervoor in zou moeten leveren. Ik zou best bereid om concessies te doen, maar ligt er dus wel helemaal aan wat het is.

Geloof je in toeval?
Ja, soms is iets echt toeval.

Hoeveel tijd breng je dagelijks door in de keuken?
Niet zoveel. Ik vind koken stom en dus ben ik er zo min mogelijk. ik kan het ook gewoon niet goed. Bij mij is er altijd wel iets niet gaar of iets aangebrand.

In wie herkende je jezelf onlangs?
Vast in een boekpersonage. Zo schreef ik pas een blog over Harriet van Geek Girl in wie ik best dingen herken (niet alles). En misschien persoonlijke verhalen die voorbij kwamen op fora waar ik zit.

Ben je impulsief?
Soms. Er zijn dingen die ik heel impulsief doe en er zijn dingen waar ik heel lang over nadenk. Meestal doe ik dingen die echt een impact hebben niet impulsief, maar bijvoorbeeld wel een reis boeken.

Voor wie schaamde je je pasgeleden?
Pff, ik heb om eerlijk te zijn geen idee. Misschien mijn moeder? Maar ik schaam me niet zo gauw voor anderen, vooral voor mezelf, maar bij anderen valt het altijd wel mee.

Kun je bevriend zijn met iemand van het andere geslacht?
Ja, waarom niet? Ik geloof er niet zo in dat mannen en vrouwen niet alleen maar vrienden kunnen zijn. Er zijn mensen die je superaardig vindt, maar op wie je gewoon niet kúnt vallen. En dat kan best een man (of vrouw) zijn.

Zo, en dat waren er weer tien.

Wat zou jij nog eens mee willen maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: