Vragen van Flow #189

Vragen van Flow #189

Een nieuwe week, dus ik heb mijn best weer gedaan om tien nieuwe vragen te beantwoorden met antwoorden die eerlijk zijn en meer dan een ‘ja’ of een ‘nee’ bevatten.

Maak je makkelijk contact met anderen?
Ligt eraan waar. Als ik me op mijn gemak voel en een onderwerp heb om over te praten, kan het best snel gaan. Maar als ik niet goed weet waar ik het over moet hebben, vind ik het lastig.

Wanneer heb je voor het laatst iets nieuws geleerd?
Ik heb echt geen idee.

Hoe hoog is het muurtje om je hart?
Zo ver als de hemel reikt. En van drie laags gewapend beton met prikkeldraad er omheen. Er is een hele kleine ingang, maar die vinden heel weinig mensen maar.

Doe je weleens dingen tegen je zin?
Iedereen wel, denk ik. Zo is de belastingaangifte invullen echt mijn hobby niet, hoor, maar moet toch echt gebeuren.

In welk boek had je graag een rol willen spelen?
In Harry Potter natuurlijk. Ik had best op Hogwarts willen zitten en Luna Lovegood als vriendin willen hebben. Of Hermelien, al vind ik die soms iets te betweterig, maar wel iemand met een hart van goud. Luna heeft dat ook trouwens, al is die een beetje raar.

Ben je ondernemend?
Nee, niet echt. Ik vind veel dingen eng en ben bang dat ik dingen/geld kwijtraak als ik een risico neem. Vind ik echt niet prettig.

Kom je altijd te vroeg, te laat of op tijd?
Altijd te vroeg en dat is stiekem net zo vervelend als te laat, want ik moet altijd tijd doden op de een of andere manier.

Hoe zorg je voor orde in je hoofd?
Door te plannen in mijn bullet journal en door iets te doen als kleuren of als douchen of het gewoon op te schrijven. Als het op papier staat is het concreet en kan ik het steeds terug zoeken.

Ben je ooit ergens geweest waar je alleen maar zand of water om je heen zag?
Nee. Op het strand zie je altijd wel meer dan dat, net als in het zwembad.

Op welke plek ga je zitten in een achtbaan?
In het midden, denk ik. Helemaal vooraan vind ik toch altijd een beetje eng en helemaal achteraan voelt ook niet prettig – al kan helemaal achteraan niemand over je heen kotsen.

En dit waren de tien vragen weer. Waar ga jij zitten in een achtbaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: